Η Apple οδηγεί την εικονική πραγματικότητα σε... καινούργια διάσταση (video)

Μοιάζει με συσκευή από το μέλλον. Μόνο που το μέλλον είναι εδώ και είναι άκρως φουτουριστικό. Να είναι... καλά η Apple που με τη νέα συσκευή 3D που λανσάρει στην αγορά, βάζει τον χρήστη στη διαδικασία δημιουργίας μιας δική του πραγματικότητας.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει ήδη το Oculus Rift που... σπάει τα ταμεία και έχει ξετρελάνει τους gamers, καθώς είναι το απόλυτο εργαλείο για 3D «επισκέψεις», ωστόσο η Apple κάνει την αντεπίθεσή της στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας.
Η λογική της εταιρίας δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο του gaming, αλλά και στο χώρο της διασκέδασης.

Πρόκειται γα μια φορετή συσκευή προβολής που παρέχει στον χρήστη τρισδιάστατη προβολή ταινιών και στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) παρόμοια με του Google Glass, αλλά και ένα σύστημα όπου οι φακοί θα προσαρμόζουν την προβολή σε κάθε μάτι, για όσους έχουν προβλήματα όρασης, ώστε να καταργεί τη χρήση γυαλιών.

Εκ των πραγμάτων, το όλον της περιπέτειας περιλαμβάνεται σ' αυτή την πατέντα. Όταν και όποτε βγει στην αγορά θα είναι πιο εύκολο να κρίνουμε τα πλεονεκτήματά, αλλά και τα μειονεκτήματά της.

Μέχρι τότε το βίντεο που ακολουθεί μπορεί να σας δώσει μια ιδέα.



Πηγή:lifo
logiosermis.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια