Υλικά
- 500γραμ. Λαζάνια Καλαβρύτων
- 1 Φιλέτο κοτόπουλο σε κυβάκια
- 1 Κρεμμύδι
- 1 Σκελίδα σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- 50 γραμ. ντομάτα ψιλοκομμένη
- 100 γραμ. κρέμα γάλακτος
- 2 κολοκυθάκια
- 50 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
- Μισό ποτήρι λευκό κρασί
- Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό.Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κολοκύθι, και όταν πάρουν χρώμα και
μαλακώσουν τα υλικά σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να εξατμιστεί.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ρίχνουμε στο τηγάνι, τη ντομάτα και την κρέμα γάλακτος.
Μόλις "δέσει" η σάλτσα, προσθέτουμε τα λαζάνια με λίγο νερό που τα έχουμε βράσει, και ρίχνουμε την παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε καλά και μόλις εξατμιστούν όλα τα υγρά, σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Μια γευστική πρόταση από το e-paradosiaka.gr
0 Σχόλια