Επίσημη Τελετή Έναρξης του «Μύλου των Ξωτικών» Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα

Ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε τις πύλες του και από χθες Παρασκευή 29 Νοεμβρίου άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Εκατοντάδες μαθητές έφτασαν στο χώρο και μαγεύτηκαν, και φέτος, από τις μοναδικές δράσεις.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αι Βασίλης, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ» και η νεράιδα Βιολάντα των Χριστουγέννων άρχισαν για 3η συνεχόμενη χρονιά να δέχονται χιλιάδες επισκέπτες και να τους ξεναγούν στον παραμυθένιο κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών».

Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Τελετή Έναρξης του «Μύλου των Ξωτικών». Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της για επισκέπτες από όλο τον κόσμο και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας θα κηρύξει την έναρξη του Μύλου.

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια Demy θα βρίσκεται στο «Μύλο των Ξωτικών» για τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής ¨Ταξιδεύοντας¨ με τον Χρήστο Νέζο που θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στις 14:45 στο Mega Channel. Επίσης, υπέροχες μελωδίες και τραγούδια θα ακουστούν στην κεντρική σκηνή του Μύλου από τον Γιάννη Ιερεμία.

Το παραμύθι ξετυλίγεται... στα Τρίκαλα!! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια