Αγιορείτικη μακαρονάδα με τόνο

Υλικά

  • μισό κιλό φρέσκος τόνος ή 3 κονσέρβες τόνου
  • μισό κιλό μακαρόνια
  • 4 πράσινες πιπεριές φλάσκες
  • μισό κιλό ντομάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες μακρόστενες.Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα. Μόλις αρχίσει να "δένει" η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι.Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.

Πηγή: gastronomos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια