Υλικά
- 1/2 κιλό λαζάνια Καλαβρύτων
- 1/4 κιλού τυρί Γκούντα
- 150 γρ. μοτσαρέλλα
- 400 γρ. παρμεζάνα
- 150 γρ. κασέρι
- 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζετε τα λαζάνια το μισό χρόνο.Τα στραγγίζετε και μετά τα αλατίζετε .
Κόβετε το γκούντα σε κύβους και το ρίχνετε στα λαζάνια.
Χωρίζετε 400 γρ. παρμεζάνα σε 3 μέρη.
Ρίχνετε το πρώτο μέρος τριμμένο στα λαζάνια.
Ρίχνετε το δεύτερο μέρος της παρμεζάνας Και 150 γρ. κασέρι σ' ένα πυρέξ.
Ρίχνετε τα λαζάνια στο πυρέξ, ρίχνετε και 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος, το τρίτο μέρος της παρμεζάνας, τα 150 γρ. μοτσαρέλλα και τα 150 γρ. κασέρι.
Ψήσιμο στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά.
Μια γευστική πρόταση από το e-paradosiaka.gr
0 Σχόλια