Sponsor

ATHENS WEATHER

Σουφλέ με λαζάνια Καλαβρύτων και 3 τυριά

Υλικά

  • 1/2 κιλό λαζάνια Καλαβρύτων
  • 1/4 κιλού τυρί Γκούντα
  • 150 γρ. μοτσαρέλλα
  • 400 γρ. παρμεζάνα
  • 150 γρ. κασέρι
  • 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Βράζετε τα λαζάνια το μισό χρόνο.
Τα στραγγίζετε και μετά τα αλατίζετε .
Κόβετε το γκούντα σε κύβους και το ρίχνετε στα λαζάνια.
Χωρίζετε 400 γρ. παρμεζάνα σε 3 μέρη.
Ρίχνετε το πρώτο μέρος τριμμένο στα λαζάνια.
Ρίχνετε το δεύτερο μέρος της παρμεζάνας Και 150 γρ. κασέρι σ' ένα πυρέξ.
Ρίχνετε τα λαζάνια στο πυρέξ, ρίχνετε και 1/2 κιλό κρέμα γάλακτος, το τρίτο μέρος της παρμεζάνας, τα 150 γρ. μοτσαρέλλα και τα 150 γρ. κασέρι.
Ψήσιμο στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά.

Μια γευστική πρόταση από το e-paradosiaka.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια