Sponsor

ATHENS WEATHER

Eύκολη και γρήγορη στραπατσάδα

Υλικά

  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
  • 100γρ φέτα
  • 3 ώριμες ντομάτες(450γρ.)
  • 5 αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

1.Τσιγαρίζουμε καλά στο λάδι το κρεμμύδι, που το έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε τις ντομάτες, και αυτές ψιλοκομμένες, και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.

2.Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.

3.Κόβουμε τη φέτα κομματάκια.

4.Ρίχνουμε στο τηγάνι τα αυγά και τη φέτα. Γυρίζουμε με μια ξύλινη κουτάλα να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές.

Πηγή: boro.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια