Πέρα από το υπέροχο άρωμά του και την ποικιλία των γεύσεών του, συμβάλλει και στη δημιουργία μίας ζεστής και χαρούμενης ατμόσφαιρας στην παρέα.
Η ισορροπία στο συνδυασμό φαγητού και κρασιού και το κατάλληλο ταίριασμα δημιουργεί ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.
Δημιουργήστε λοιπόν ένα πιάτο με ψάρι ψητό (δοκιμάστε την πέστροφα από την περιοχή Καλαβρύτων) μία δροσερή σαλάτα (πατατοσαλάτα με κολοκυθάκια, καρότα, άνηθο και μαϊντανό) και επιλέξτε να το συνοδέψετε με ένα ξηρό λευκό κρασί όπως τον τετράμυθο ροδίτη.
Καλή σας όρεξη.
Tip: Συνοδεύει ιδανικά ψάρια,θαλασσινά,πίτες και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται στους 8-10c.
μια πρόταση από το e-paradosiaka.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!




0 Σχόλια