Το μοναδικό γλυκό τριαντάφυλλο που παράγεται από εργαστήριο της περιοχής των Καλαβρύτων, το οποίο ειδικεύεται στην συγκεκριμένη παρασκευή πάνω από 80 χρόνια, επί πλέων στη περιοχή φύεται και το συγκεκριμένο είδος τριαντάφυλλου, για τη παρασκευή ροδοζάχαρης, το εκατοντάφυλλο.
Η μοναδικότητα της γεύσης του και η υφή του, επιτρέπουν πολλές παραλλαγές στον τρόπο που μπορούμε να το γευτούμε .
Μοναδική εμπειρία γεύσης σαν γλυκό κουταλιού, πάνω στο παγωτό, πάνω σε κρέμες , ακόμα και στο ψωμί για πρωινό σαν μαρμελάδα.
Πολλά από τα παραδοσιακά γλυκά, όπως και το συγκεκριμένο έχουν και ιατρικές ιδιότητες.
Τρώγοντας μια κουταλιά ροδοζάχαρη το πρωί με άδειο στομάχι βοηθάμε την καλή λειτουργία του εντέρου.
Μια δροσερή πρόταση από το e-paradosiaka.gr





0 Σχόλια