Τα μικρόσωμα και χαριτωμένα ρομποτάκια αναλαμβάνουν τα πάντα: από την υποδοχή των πελατών με ένα καλωσόρισμα προς τους «γήινους»
και το ευγενικό σερβίρισμα της παραγγελίας τους ως τη μαγειρική των ντάμπλινγκ και των νουντλς και τη διασκέδαση των θαμώνων.
Το εστιατόριο από το μέλλον άνοιξε τις πόρτες του πέρυσι τον Ιούνιο και από τότε πάει πολύ καλά. Παρά την τεράστια επένδυση για τη δημιουργία του, που αγγίζει τις 600.000 ευρώ – με το κόστος του κάθε ρομπότ να ανέρχεται στις 30.000 ευρώ –, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και μηχανικός Λιου Χάσενγκ δηλώνει υπερευχαριστημένος ως προς την ανταπόκριση του κόσμου.
«Τα ρομπότ μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί πέντε συνεχόμενες ώρες κάνοντας στη συνέχεια ένα δίωρο διάλειμμα για “φαγητό”, δηλαδή φόρτιση. Η διαχείρισή τους πραγματοποιείται από μια ομάδα που βρίσκεται στην ειδική αίθουσα ελέγχου» υποστηρίζει ο ίδιος.




0 Σχόλια