Ατύχημα για τον J.M. Latvala στις πρώτες δοκιμές του VW Polo WRC

Η παρουσία ενός διερχόμενου αυτοκινήτου στην διαδρομή που επέλεξε η VW για τις δοκιμές των οδηγών της, προκάλεσε τη σύγκρουση με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του Polo R WRCΗ παρουσία ενός διερχόμενου αυτοκινήτου στην διαδρομή που επέλεξε η VW για τις δοκιμές των οδηγών της, προκάλεσε τη σύγκρουση με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του Polo R WRC   (Φωτογραφία:  VW AG )

Δεν πρόλαβε να… φωτογραφηθεί με το νέο του αυτοκίνητο ο Jari-Matti Latvala και κατάφερε να έχει το πρώτο του ατύχημα, σε δοκιμές στο Μεξικό.



Ο Φινλανδός βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να "γνωρίσει" το αυτοκίνητό του μαζί με τον S. Ogier. Οι δύο οδηγοί της VW εξελίσσουν το Polo R WRC σε χωμάτινο έδαφος, μακριά από δημοσιογράφους αλλά και ανταγωνισμό.
Ωστόσο, ο πρώην οδηγός της Ford κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εκεί, είχε μία μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην κλειστή (σύμφωνα με την VW) Ειδική Διαδρομή.
Κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη διαδρομή, όμως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το Polo R WRC καταστράφηκε.
Ο 27χρονος, Φινλανδός μαζί με τον συνοδηγό του Miikka Anttila είναι καλά, όμως ο οδηγός και οι επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια