Στις 7 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια των Apple iPhone 7

H Apple άρχισε να αποστέλλει προσκλήσεις στη συνέντευξη Τύπου στην οποία αναμένονται οι ανακοινώσεις των νεότερων μοντέλων iPhone και, ίσως ένα νέο Apple Watch. Τίποτα όμως στην πρόσκληση δεν μαρτυρά τι θα αποκαλύψει ο Τιμ Κουκ.

Διαρροές και φήμες φέρουν την Apple να προσθέτει ένα ακόμα μοντέλο στα iPhone, στα οποία θεωρείται βέβαιο ότι για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει η υποδοχή ακουστικών 3.5mm -με συνέπεια οι χρήστες να πρέπει να προμηθευτούν ακουστικά Bluetooth, νέα με υποδοχή Lightning ή ένας μετατροπέα.
Για το φημολογούμενο τρίτο iPhone λέγεται ότι θα είναι το πρώτο "curved iPhone" με διαγώνιο ίσως και μεγαλύτερη από 5,5 ίντσες, η σχεδίαση του οποίου θα θυμίζει το Samsung Galaxy 7 Edge ή το νέο Samsung Galaxy Note 7 (το οποίο έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές), αμφότερα καμπυλωτά. Για να είναι κάτι τέτοιο εφικτό, το πάνελ της οθόνης του τρίτου μυστηριώδους iPhone δεν μπορεί παρά να είναι OLED, αφού η τεχνολογία αυτή επιτρέπει μια τέτοια σχεδίαση.

Πάντως, πολλοί συμφωνούν ότι η εκδήλωση της 7ης Σεπτεμβρίου δεν θα κρύβει σημαντικές αποκαλύψεις. Το iPhone 7 θα έχει ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο η μεγάλη αλλαγή τοποθετείται στα δέκατα γενέθλια του iPhone, το 2017.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια