«Βόμβα» Χατζηνικολάου: «Ξέρω τις γυναίκες που πήγαν στη Βαρβάκειο»

Στο πλευρό των μυστηριωδών γυναικών που έκαναν την εμφάνισή τους παραμονές του Πάσχα στη Βαρβάκειο Αγορά, αγοράζοντας και μοιράζοντας κρέας σε φτωχές οικογένειες, τάχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως γνωρίζει την ταυτότητά τους!
Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή αναφέρθηκε στις κυρίες αυτές, που είχαν πρωτοεμφανιστεί -κάνοντας ακριβώς το ίδιο- και τα Χριστούγεννα, χαρακτηρίζοντάς τες «αξιοθαύμαστες», ενώ επιτέθηκε στο ΣΔΟΕ, με αφορμή την έρευνα για την προέλευση των χρημάτων που ξόδεψαν για τον φιλάνθρωπο σκοπό τους.
«Εχετε ζουρλαθεί τελείως;»
«Επειδή ψάχνετε εκεί στο ΣΔΟΕ, θέλω να σας πω, διότι τυχαίνει να είμαι ρεπόρτερ 30 χρόνια, ότι μπορεί να μην είναι γνωστές, αλλά εγώ τις ξέρω τις κυρίες αυτές, ξέρω ποιες είναι και θέλω να σας πω επίσης ότι το "πόθεν έσχες" τους φτάνει για να αγοράσουν όχι τη Βαρβάκειο Αγορά, αλλά το ελληνικό κράτος, εντάξει;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηνικολάου.
«Ενδιαφέρθηκαν εισαγγελέας και ΣΔΟΕ για να μάθουν ποιες είναι οι γυναίκες στη Βαρβάκειο και από πού είναι τα χρήματα αυτά! Ρε, έχετε ζουρλαθεί τελείως, ψάχνετε να δείτε τι θα κάνετε με αυτούς που αγοράζουν και διανέμουν στους φτωχούς φαγητό τις άγιες ημέρες;» συνέχισε σε έντονο ύφος ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Τι άλλο θα ακούσουμε στη χώρα αυτή, κυκλοφορούν ελεύθερα τα λαμόγια δεξιά και αριστερά, γίνεται πάρτι με τις μίζες και ψάχνουν για τα χρήματα που δίνουν οι αξιοθαύμαστες αυτές κυρίες, που χωρίς να λένε ούτε το όνομά τους, δηλαδή, να ψάχνουν δόξα, δίνουν φαγητό σε συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα αυτή την περίοδο και θα ψάξει, λέει, το ΣΔΟΕ να τις βρει τις κυρίες. Μόλις τις βρείτε, κρεμάστε τες ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος, είναι εγκληματίες γιατί πίστεψαν ότι σε μία χώρα σαν την Ελλάδα μπορούν να προσφέρουν αφιλοκερδώς και χωρίς να αναζητούν ούτε δόξα. Που αντί να ασχολείστε με τα μεγάλα και τα σημαντικά, σας πείραξαν οι γυναίκες που προσφέρουν, τέτοια ξεφτίλα, τέτοια ντροπή, τέτοια χώρα, μα τέτοιος φθόνος; Σκέψου να είχαν πει και τα ονόματά τους! Τι θα τις είχατε κάνει;» κατέληξε εμφανώς εκνευρισμένος.

newsbomb.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια