Το ΝΑΤΟ μετά την ήττα στο Μπαχμούτ έστειλε το αεροσκάφος της αποκάλυψης στην Ισλανδία - Πανέτοιμα Τρία σώματα στρατού της συμμαχίας για Κριμαία;


Μιλάμε για 100 χιλιάδες πάνοπλους στρατιώτες της συμμαχίας ενώ οι Αμερικανοί έστειλαν ένα ιπτάμενο κέντρο διοικήσεως στην Ισλανδία που είναι το νησί κλειδί των εξελίξεων προκαλώντας συναγερμό στην Μόσχα

Η Ρωσίδα ειδικός Ιρίνα Γκούσεβα, προαναγγέλλει σενάρια Αρμαγεδδώνα στην Ουκρανία, τα οποία εκτιμάται ότι αποτελούν απλά ένα ακόμη επεισόδιο στον ανηλεή πόλεμο προπαγάνδας μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας.

Διότι δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν μυαλά σε Δύση και Ανατολή τα οποία να ετοιμάζονται για πιθανή αναμέτρηση με την Ρωσία στο ουκρανικό έδαφος, διότι τότε μιλάμε ευθέως για λίαν επικίνδυνους ανθρώπους που παίζουν την τύχη του πλανήτη στα ζάρια.     

Κινήσεις τακτικής από ΗΠΑ με στόχο την Ρωσία μετά την ήττα στο Μπαχμούτ 

Αμερικανικό αεροσκάφος διοίκησης και ελέγχου τύπου E-6B Mercury, ικανό να εκτελεί τις λειτουργίες στρατηγικού σταθμού αεροπορικής διοίκησης, έφτασε στην Ισλανδία.

Αυτό ανέφερε η Ευρωπαϊκή Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ EUCOM (US European Command).

«Ένα αμερικανικό αεροσκάφος E-6B Mercury, που ανήκει στην 1η Πτέρυγα μάχης της Στρατηγικής Διοίκησης, προσγειώθηκε πρόσφατα στην Ισλανδία κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στην περιοχή ευθύνης της Ευρωπαϊκής Διοίκησης», ανέφερε δελτίο τύπου.

Τα καθήκοντα που έχουν ανατεθεί στο αεροσκάφος δεν αναφέρονται, ωστόσο, είναι γνωστό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδέκτης και αποστολέας σημάτων επικοινωνίας προς όφελος του αμερικανικού στόλου των υποβρυχίων και άλλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, αεροσκάφη αυτού του τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνούν με «ναυτικές δυνάμεις σε περιόδους κρίσης, ενώ  χρησιμεύσουν ως εναέριοι σταθμοί διοίκησης, συμπεριλαμβανομένων καθηκόντων για εκτόξευση επίγειων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων».

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής ανάλυσης και κοινωνικο-ψυχολογικών διαδικασιών του PRUE. Γ.Β. Πλεχάνωφ, Α.Κοσκίν, αυτό το αεροσκάφος ονομάζεται  αεροσκάφος της αποκάλυψης.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια