Θανάσιμο μίσος Πακιστανών κατά Ισραήλ: ''Να τους ρίξουμε πυρηνικά''!

Το κύριο διακύβευμα είναι η δημιουργία πυρηνικών όπλων για την Τουρκία στην σχέση της με το Πακιστάν


Παράνοια και λίαν επικίνδυνες λογικές διακατέχουν πολλούς Πακιστανούς αξιωματούχους, οι οποίοι κινούνται εδώ και μεγάλο διάστημα σε αγαστή αμυντική συνεργασία με τους Τούρκους “αδελφούς” όπως λένε.

Στόχος τους η κατοχή πυρηνικών όπλων, για την πρόκληση απειλών σε χώρες που δεν υποκύπτουν στις παράλογες απαιτήσεις τους.  


«Φτιάξαμε ατομικές βόμβες για να τις έχουμε στο μουσείο; Τότε δεν χρειαζόμαστε πυραύλους, ατομικές βόμβες ή έναν τεράστιο στρατό εάν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης», λέει ο Πακιστανός Βουλευτής Μουλάν Τσιτράλι.

Ο ίδιος ζητά τη χρήση πυρηνικών όπλων κατά του Ισραήλ, και καλεί την κυβέρνησή του να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον του Ισραήλ.  
 
Εντωμεταξύ οι αντιδράσεις σε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο στην ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση με την επωνυμία “Guardian of the Walls” στη Γάζα, ποικίλλουν μεταξύ οργισμένων διαδηλώσεων και εκκωφαντικής σιωπής, όπως για παράδειγμα στο Αζερμπαϊτζάν.

Στο Πακιστάν και την Τουρκία ωστόσο, υπάρχει μεγάλο μίσος προς το Ισραήλ και τις πρόσφατες επιχειρήσεις των ισραηλινών δυνάμεων στην Γάζα.

Ο Πακιστανός βουλευτής Maulana Chitrali, μαζί με άλλους δήλωσε ότι η χώρα του πρέπει να ξεκινήσει «τζιχάντ» (ιερό πόλεμο) εναντίον του Ισραήλ.

"Αυτή είναι η μόνη επιλογή για το Πακιστάν", δήλωσε ο Τσιτράλι. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, και κάλεσε τη χώρα του να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα του εναντίον του εβραϊκού κράτους.

«Κατασκευάσαμε ατομικές βόμβες για να τις έχουμε στο μουσείο; Τότε δεν χρειαζόμαστε πυραύλους, ατομικές βόμβες ή έναν τεράστιο στρατό αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιηθούν για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και του Κασμίρ», είπε ο ίδιος.

Τα σχόλια του Τσιτράλι ήρθαν ακριβώς την στιγμή που ο Πρεσβευτής του Πακιστάν στα Ηνωμένα Έθνη Μανίρ Ακράμ κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να ξεκινήσει μέτρα για να "λογοδοτήσει το Ισραήλ για τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματά  κατά της ανθρωπότητας".

"Πάνω απ 'όλα, το Συμβούλιο Ασφαλείας πρέπει να προωθήσει την πλήρη εφαρμογή των σχετικών ψηφισμάτων του ΟΗΕ, ιδίως για την πραγματοποίηση της λύσης των δύο κρατών μέσω της δημιουργίας ενός βιώσιμου, ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, με σύνορα πριν από το 1967 και την Ιερουσαλήμ », δήλωσε ο Ακράμ στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

"Η ρίζα της αυτού του είδους της εξωτερικής πολιτικής του Πακιστάν όσον αφορά το Ισραήλ είναι η απόλυτη εξάρτηση του Ισλαμαμπάντ από επενδύσεις από την Τουρκία, η οποία ηγείται μιας ακραίας αντι-Ισραηλινής στάσης σε διεθνείς οργανισμούς", αναφέρει Ισραηλινός ειδικός.

Προχθές σύμφωνα με άρθρο μας, αναφέραμε ότι η πακιστανική πολεμική αεροπορία συνεργάζεται με την περιβόητη τουρκική παραστρατιωτική οργάνωση SADAT.
 
Η Πακιστανική Πολεμική Αεροπορία (PAF) συμφώνησε να συνεργαστεί με Τούρκους μισθοφόρους που κατηγορούνται από τα Ηνωμένα Έθνη για την ανάπτυξη μαχητών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, από συριακές ένοπλες ομάδες για να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη.

Η δεξαμενή σκέψης της Πακιστανικής Πολεμικής Αεροπορίας, το Κέντρο Μελετών Αεροδιαστημικής και Ασφάλειας (CASS), έγινε εταίρος του Κογκρέσου της Ισλαμικής Ένωσης, μέσω του τουρκικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών (ASSAM), που αφορά μια “βιτρίνα” που διοικείται από στελέχη της SADAT, η οποία υπακούει τυφλά στον Τούρκο πρόεδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Τούρκοι και Πακιστανοί αξιωματούχοι συζητούν τη συνεργασία στους τομείς της τεχνολογίας πυραύλων και πυρηνικών όπλων", τονίζει ο ίδιος σε μια νέα σοβαρή είδηση, στην προσπάθεια της Τουρκίας να αποκτήσει απαγορευμένα όπλα, χωρίς να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες.

Είναι γνωστό πλέον ότι η Τουρκία συνεργάζεται με το Πακιστάν για την απόκτηση τεχνογνωσίας κατασκευής πυρηνικών όπλων, με την δημιουργία των οποίων η Άγκυρα θα αποκτούσε πρωτόγνωρες δυνατότητες.   


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια