Υλικά για 2-4 άτομα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
- 4 μεγάλα μανιτάρια (150 γραμμάρια το καθένα)
- Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Ανακατέψτε το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι και το δεντρολίβανο σε ένα μπολ. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Βουρτσίστε τα μανιτάρια με μείγμα λαδιού.
Βάζετε τα μανιτάρια στο γκριλ και ψήνετε για 6 – 8 λεπτά γυρίζοντας ανά 4 λεπτά.
Μεταφορά σε πιατέλα και σερβίρετε με λεμόνι.
sidagi.gr
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
0 Σχόλια