Υλικά
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (το τρυφερό τους μέρος)
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 αυγά
- λίγα φύλλα φρέσκιας σαλάτας της αρεσκείας μας
- 50 γρ. καπνιστή πέστροφα, σε κομματάκια
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα μισά κρεμμυδάκια. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και ρίχνουμε στο τηγάνι τη μισή ποσότητα. Κουνάμε απαλά το τηγάνι να απλωθεί το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί. Βγάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάζουμε λίγα τα φύλλα σαλάτας και την καπνιστή πέστροφα. Ξαναβάζουμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια, τα υπόλοιπα αυγά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Κόβουμε τα ρολά στη μέση.
Συμβουλές
Αν δεν βρούμε τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια, χρησιμοποιούμε 1 ξερό, ψιλοκομμένο, το οποίο θα αχνίσουμε σε 70 ml νερό προτού το τσιγαρίσουμε, ώστε να μαλακώσει λίγο.Γαστρονόμος
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.





0 Σχόλια