Υλικά
- 100 γραμμάρια Μουστάρδα
- 4 παϊδάκια μοσχαρίσια
- 150 γραμμάρια πολέντα
- 150 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
- λίγη παρμεζάνα σε φλοίδες
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 4 ντομάτες κομμένες στη μέση
- 500 ml νερό
- 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- 250 γραμμάρια κατεψυγμένο αρακά
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 50 ml ζωμό βοδινού
Εκτέλεση
Προσθέστε τη μουστάρδα, τη ρίγανη και το σκόρδο σε ένα μπολ Ανακατέψτε.... Αλείψτε το μοσχάρι και από τις δύο πλευρές με αυτό.
Ψήστε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Βάλτε το αλάτι στο νερό και αφήστε να βράσει σε μια κατσαρόλα. Οταν βράσει βάλτε την πολέντα και ανακατέψτε.
Ψήστε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Βάλτε το αλάτι στο νερό και αφήστε να βράσει σε μια κατσαρόλα. Οταν βράσει βάλτε την πολέντα και ανακατέψτε.
Βράστε τα, ανακατεύοντας, για 10΄ ή
μέχρι η πολέντα να δέσει. Βάλτε το γάλα.
Βράστε, ανακατεύοντας, για 5΄ ή
μέχρι η πολέντα να δέσει καλά καλά. Προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε.
Βράστε τα μπιζέλια για 5 λεπτά. Στραγγίστε τα και σπάστε τα με ένα πιρούνι και βάλτε τα στην πολέντα.
Σερβίρετε.
Σερβίρετε.





0 Σχόλια