Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και την κόκκινη πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε ανακατεύοντας τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού και συνεχίζετε το σοτάρισμα 2΄-3΄ ακόμη. Προσθέτετε κατόπιν τον άνηθο, τα ψίχουλα ψωμιού και το κουκουνάρι και τα ανακατεύετε όλα μαζί.
Τοποθετείτε τα φιλέτα ψαριού σε ένα ταψί. Απλώνετε από πάνω το μείγμα μουστάρδας και πασπαλίζετε με την τριμμένη παρμεζάνα. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο το σκεύος και ψήνετε 15΄. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο άλλα 5΄ μέχρι να ροδίσει το τυρί. Σερβίρετε τα φιλέτα μπακαλιάρου με πατάτες και φρέσκα λαχανικά.
0 Σχόλια