Ο Ήλιος είναι αστροπύλη – Δείτε τι βγαίνει από μέσα του | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια απίστευτη εικόνα από ένα τεράστιο αντικείμενο που φαίνεται να βγαίνει και να απογειώνεται μέσα από τον ήλιο. Η Εικόνα είναι από το δορυφόρο SDO AIA304 στις 18 του Ιουλίου 2016.

Προσέξτε στο video που ακολουθεί το ίχνος της πορείας που αφήνει πίσω του και την «αναστάτωση» στην επιφάνεια του Ήλιου.

Πολύ δύσκολα μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί ως κάποιο φλεγόμενο κομμάτι που εκτινάχτηκε, καθώς η ευθύγραμμη χωρίς καμπύλωση τροχιά του και το γεγονός ότι ανυψώνεται κάθετα στην διάμετρο του ήλιου και όχι σαν συνέχειά της, όπως θα όφειλε με βάση τους γνωστούς νόμους της φυσικής, δηλώνει το αυτονόητο: Δεν μπορεί να είναι κοσμική σκόνη ή κάποιο κοσμικό σωματίδιο, ούτε κάτι που μπορεί να σχετίζεται με τις εκδηλώσεις του Ήλιου.

Πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο το οποίο είτε «ρουφάει» ενέργεια από τον Ήλιο είτε, πολύ πιθανότερο, βγαίνει μέσα από αυτόν και απογειώνεται…

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στην πιθανότητα της θεωρίας ο Ήλιος μας να είναι μία αστροπύλη, μία stargate. Αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη ή έστω ένδειξη, που τείνει να επιβεβαιώσει την θεωρία αυτή.

Ο Ήλιος είναι μία Πύλη από την οποία μπαίνουν και βγαίνουν διαστημόπλοια άλλων διαστάσεων, ή διαστημικών περιοχών…

Δείτε το video:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια