Είναι παντού γύρω μας σε μια αλλόκοτη πραγματικότητα | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εντυπωσιακά κυκλικά σύννεφα με μικρές λάμψεις που διασχίζουν την περιφέρειά τους, ίσως, είναι το πιο εντυπωσιακό φαινόμενο που έχουμε δει τελευταία να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Και δεν είναι το μόνο παράξενο που έχει καταγραφεί.

Άγνωστα αντικείμενα «κρύβονται» στον ορίζοντα, σε ηλιοβασιλέματα και αλλού, ωστόσο κάνουν αισθητή την παρουσία τους και βάζουν ψύλλους στ’ αυτιά για το ότι δεν μπορεί να είναι φυσιολογικά όλα αυτά.
Η απλή λογική λέει ότι δεν μπορεί όλα αυτά να είναι φυσικά φαινόμενα. Σίγουρα είναι μία αλλόκοτη πραγματικότητα που τελευταία κατακλύζει τον πλανήτη μας σε διάφορες περιοχές του.

Άνθρωποι από διάφορα σημεία της Γης, με ένα κινητό στο χέρι, καταγράφουν πολλά παράξενα που αφήνουν τον τελικό θεατή -αλλά και τους ίδιους- να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Βέβαια, από την άλλη μεριά, υπάρχουν και όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα περισσότερα από αυτά είναι επεξεργασμένα βιντεάκια από επιτήδειους που σπάνε πλάκα.

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Δείτε το video που ακολουθεί με διάφορες παράξενες θεάσεις σε όλο τον κόσμο. Κατά πόσο μπορεί να είναι αληθινά ή όχι όλα αυτά που θα δείτε, το αφήνουμε στην δική σας προσωπική κρίση, ή ακόμα και στην πιθανή εμπειρία που μπορεί να έχετε.

Μην ξεχάσετε να μας αφήσετε την γνώμη σας στα σχόλια πιο κάτω:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια