UFO στον ουρανό της Βρετανίας - Παράξενο αντικείμενο ακολουθεί αεροσκάφος | Βίντεο

Ένας επιβάτης αεροπλάνου στην Βρετανία βιντεοσκόπησε ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό πάνω από το Λίβερπουλ, που φαίνεται να ακολουθεί το αεροπλάνο, μέχρι να εξαφανιστεί ξαφνικά από την εικόνα βυθιζόμενο στον ουρανό.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται το ταξίδι του αεροσκάφους πάνω από τα σύννεφα, όταν ξαφνικά εμφανίζεται σε κάποια μακρινή απόσταση ένα αντικείμενο που μοιάζει με μια πολύ μεγάλη φουσκωμένη πλαστική σακούλα.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό το αντικείμενο ή αν το βίντεο, το οποίο προέρχεται από το 2015, είναι επεξεργασμένο, αλλά έρχεται εν μέσω αυξημένων αναφορών για θεάσεις UFO σε ολόκληρη την Βρετανία.

Την προηγούμενη εβδομάδα στον ουρανό του Κεντ, εμφανίστηκαν μυστηριώδη φώτα που έμοιαζαν με ιπτάμενο δίσκο, οδηγώντας τους κατοίκους στο συμπέρασμα ότι αυτό που είδαν ήταν εξωγήινοι ή ο Αή Βασίλης που ανίχνευε την περιοχή εν όψει Χριστουγέννων...

Σύμφωνα πάντως με βρετανούς ερευνητές UFO, οι ακτές γύρω από το Ανατολικό και το Νότιο Κεντ είναι από τις περιοχές με την συχνότερη εμφάνιση εξωγήινων θεάσεων στην Βρετανία.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια