Εντολή Β.Πούτιν για άμεση ετοιμότητα μετάβασης σε καιρό πολέμου – Μυστήριο με νέο αντιβαλλιστικό σύστημα | Βίντεο

Οι εσχατολογικές προβλέψεις από τον ανώτατο  θρησκευτικό άρχοντα της Ρωσίας Πατριάρχη κκ. Κύριλλο  επαληθεύονται από τον Ρώσο πρόεδρο και το ‘πολεμικό συμβούλιο‘ που συγκάλεσε εκτάκτως μιλώντας στην ουσία και αυτός για τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο, Ρωσίας – ΗΠΑ ή καλύτερα ΝΑΤΟ - CSTO.

Ο Πατριάρχης κκ. Κύριλλος  της Μόσχας και πασών των Ρωσιών έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας « ότι η ανθρωπότητα, ζει μέσα στην διαφθορά και την αμαρτία, πλησιάζοντας ακόμα πιο κοντά το τέλος του κόσμου, ‘‘ζωγραφίζοντας‘‘ τις ΗΠΑ ως το κέντρο της παγκόσμιας διαφθοράς .

Μέσα σε αυτό κλίμα ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στις μεγαλύτερες αμυντικές επιχειρήσεις της χώρας του , και στους στρατηγούς του να επιδείξουν ότι μπορούν για να εντείνουν την παραγωγή όπλων σε σύντομο χρονικό διάστημα για να είναι έτοιμοι για πόλεμο.

Μίλησε για στρατηγικά αποθέματα καυσίμων, εφοδίων , όπλων , τροφής και πολλά άλλα που πρέπει να έχει μια χώρα σαν την Ρωσία σε επικείμενο  πόλεμο, βάζοντας στην ουσία τους αξιωματούχους του σε ‘’συναγερμό‘.

 «Η οικονομική δυνατότητα αύξησης στην παραγωγή των αμυντικών προϊόντων και των υπηρεσιών αποτελεί ζωτικό στοιχείο της στρατιωτικής ασφάλειας», είπε ο Πούτιν στους  στρατιωτικούς ηγέτες και τους ανώτερους αξιωματούχους .

«Όλες οι στρατηγικές και απλές μεγάλες εταιρείες, ανεξάρτητα από το είδος της ιδιοκτησίας, πρέπει να είναι σε θέση να το κάνουν αυτό», τόνισε ο ίδιος υπενθυμίζοντας τα επιτεύγματα των παππούδων τους στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με τα εργοστάσια που παρήγαγαν όπλα πίσω από τα Ουράλια, καταφέρνοντας στην ουσία να νικήσουν την πολεμική βιομηχανία των Ναζί.

Ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε το θέμα της προετοιμασίας της Ρωσίας σε ένα υποθετικό πολεμικό σενέριο. Ο ίδιος ανέφερε τις μεγάλες ασκήσεις της Ρωσίας στο δυτικό τμήμα το 2017 στη Λευκορωσία το Σεπτέμβριο, κατά τις οποίες οι στρατιωτικές μονάδες των ρωσικών ΕΔ έδειξαν τα ‘δόντια τους‘ στο ΝΑΤΟ.

Την ίδια στιγμή η χώρα υλοποίησε επιτυχημένη δοκιμή του αναβαθμισμένου αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος σε πεδίο βολής στο Καζακστάν.

Η δοκιμή του αντιβαλλιστικού πυραύλου πραγματοποιήθηκε χθες  στο πεδίο δοκιμών Sary Shagan που βρίσκεται στη στέπα του Καζακστάν, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Oι Ρώσοι δεν γνωστοποίησαν τον τύπο του πυραύλου αλλά δημοσίευσαν  βίντεο.

«Ο αντιβαλλιστικός πύραυλος ακολούθησε το σχέδιο πτήσης και έπληξε με επιτυχία ένα ψεύτικο στόχο» δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας.

Πιθανόν να πρόκειται για το αντιβαλλιστικό αμυντικό σύστημα  A-135. Το αντιβαλλιστικό σύστημα 53T6 είναι το “κύριο συστατικό του” A-135 και πιστεύεται ότι ελέγχει  τον εναέριο χώρο της Μόσχας.

Ενώ η Ρωσία έχει επανειλημμένα έχει απορρίψει τους φόβους ότι επίκειται  πόλεμος με το ΝΑΤΟ, την ίδια στιγμή ενισχύει συνεχώς τις ένοπλες δυνάμεις με όλους τους τύπους των όπλων.

Πολλοί ειδικοί στην Μόσχα αναφέρουν με σαφήνεια ότι το Κρεμλίνο φοβάται αναζωπύρωση  των πολεμικών γεγονότων στο έδαφος της Ουκρανίας και της Συρίας, ενώ υπάρχει και το ζήτημα της εισόδου της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ με παράλληλη τοποθέτηση βαλλιστικών πυραύλων, γεγονός που θα επιφέρει σύγκρουση οπωσδήποτε.

Σε μια προσπάθεια να επιδείξει στρατιωτική δύναμη σε μια περίοδο πολιτικής αντιπαράθεσης, η Ρωσία έχει αυξήσει τη στρατιωτική δραστηριότητα με συνεχείς ασκήσεις, καθώς και τη μεταρρύθμιση των στρατιωτικών μονάδων κατά μήκος των δυτικών συνόρων.

Άλλες ‘‘πληροφορίες‘‘ ρωσικών ινστιτούτων αναφέρουν ότι ο Πούτιν παρόλα αυτά έχει καλές σχέσεις με τον Τραμπ , ο οποίος έχει ‘’δεμένα τα χέρια‘ και  φοβάται την σκοτεινή κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία πιθανόν θα θελήσει να ‘’απομακρύνει‘ τον νυν Αμερικανό πρόεδρο για να υλοποιήσει τα σχέδια της που είχαν ξεκινήσει με τόση σπουδή οι προκάτοχοι του.

Επισημαίνουμε ότι μετά από πολλές περιπτώσεις ο Τράμπ αποδεικνύεται ότι δεν ελέγχει μυστικές υπηρεσίες, ακόμη και το Πεντάγωνο κάτι που δεν συμβαίνει με τον Β.Πούτιν σε καμία περίπτωση.







* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια