Τζιχαντιστική «φωλιά» σε κτίριο των Εξαρχείων

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια, στο οποίο διαμένουν αλλοδαποί που έχουν εκδηλώσει τη συμπάθειά τους στον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί (όλοι άνδρες) που έχουν βρει κατάλυμα στο συγκεκριμένο κτίριο απαιτούν χρήματα για να παρέχουν «προστασία» σε αλλοδαπούς που πωλούν λαθραία τσιγάρα, με ορμητήριο τον πεζόδρομο της Τοσίτσα.

Μάλιστα, όταν παίρνουν τα χρήματα για να τους αφήνουν να πωλούν ανενόχλητοι το εμπόρευμά τους, ισχυρίζονται ότι τα ποσά που τους αποσπούν προορίζονται «για ιερό σκοπό»... Οι πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά των ειδικών υπηρεσιών από κατοίκους και θαμώνες της περιοχής. Οι αλλοδαποί που διαμένουν στο συγκεκριμένο οίκημα έχουν κινήσει τις υποψίες, καθώς επιδιώκουν να μένουν απομονωμένοι. Μάλιστα, φέρεται ότι έχουν οργανώσει ένα ιδιότυπο κλειστό κλαμπ και κάνουν ακόμα και περιπολίες γύρω από το κτίριο όπου διαμένουν, προκειμένου να εντοπίσουν έγκαιρα τυχόν οργανωμένες αντιδράσεις εναντίον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο και όσοι μένουν σε αυτό έχουν ήδη τεθεί υπό στενή παρακολούθηση. Άλλωστε, πρόσφατα αποκαλύφθηκε το κήρυγμα μίσους εναντίον της Δύσης σε ένα κατάστημα καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα, από αυτόκλητο ιμάμη, ο οποίος παρακολουθείται ήδη από τις ειδικές υπηρεσίες της Αστυνομίας.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια