Ερευνητές πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε στην Γη αλλά στον Άρη!

Πολλοί ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα ανθρώπινα όντα δεν είναι από τη Γη


Μετά την ανάλυση ενός μπαλονιού που επέστρεψε από μια πτήση σε υψηλό υψόμετρο, ήταν καλυμμένο με μικροσκοπικές μορφές ζωής που προήλθαν από το διάστημα τροφοδοτώντας τη συζήτηση για το αν η ζωή στη Γη ξεκίνησε από εδώ ή από αλλού.

Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή προήλθε απο τον Άρη και οφείλεται σε ένα μεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται στον Άρη,που ειναι ζωτικής σημασίας για τη γένεση της ζωής. Ένα άλλο πείραμα έδειξε ότι τα αμινοξέα θα μπορούσαν να ταξιδεύουν πάνω σε ένα κομήτη, γεγονός που υποδηλώνει οτι η ζωή θα μπορούσε να είναι ευρέως διαδεδομένη στο ηλιακό μας σύστημα.

Ένα νέο βιβλίο από τον Δρ Ellis Silver - Ο άνθρωπος δεν είναι από τη Γη. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι «ιθαγενείς» στη Γη - και μπορεί να έχει φθάσει ξεχωριστά από αλλού. Παρέχει τα επιχειρήματα που βασίζονται στην ανθρώπινη φυσιολογία, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν έχουμε εξελιχθεί μαζί με τις άλλες μορφές ζωής στη Γη, αλλά ότι στην πραγματικότητα ήρθαμε από αλλού στο σύμπαν, μας έφεραν εδώ εξωγήινα όντα δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.

Μήπως αυτό ακούγεται τρελό; Μήπως ειναι ενάντια πεποιθήσεις σας;. Θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αν θέλουμε να κατανοήσουμε το σκοπό και την καταγωγή μας, και αυτό είναι ακριβώς που ο Silver λέει, προκαλώντας μια συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων.Ο Silver υποστηρίζει ότι το βιβλίο του βασίζεται σε επιστημονικές εργασίες,στην διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους και τα άλλα ζώα.

Ο Silver πιστεύει ότι ορισμένες από τις χρόνιες παθήσεις που επηρεάζουν την ανθρώπινη φυλή - όπως πόνος στην πλάτη, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ σημαντικό σημάδι που δείχνει ότι οι άνθρωποι στην πραγματικότητα εξελίχθηκαν σε έναν κόσμο με λιγότερη βαρύτητα,μιλά επίσης για τα μοναδικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα ζώα.

Υποστηρίζει ότι κανένα άλλο είδος στη γη δεν έχει τα 223 επιπλέον γονίδια που υπάρχουν στους ανθρώπους, τα γονίδια αυτά δεν έχουν βρεθεί σε άλλα είδη.ο Silver πιστεύει ότι η ανθρώπινη φυλή έχει «σοβαρές ελλείψεις» που μαρτυρούν το γεγονός ότι δεν είμαστε από αυτόν τον κόσμο.

κανένα άλλο είδος  στη γη δεν έχει τα 223 επιπλέον γονίδια που υπάρχουν στους ανθρώπους, τα γονίδια αυτά δεν έχουν βρεθεί σε άλλα είδη.
Είμαστε όλοι άτομα με χρόνιες ασθένειες, λέει ο Σίλβερ. Πράγματι, αν μπορείτε να βρείτε ένα άτομο που είναι 100% υγιής και δεν πάσχει από κάποια (ίσως κρυφά) πάθηση ή διαταραχή (υπάρχει μια μεγάλη λίστα)- Δεν είμαι σε θέση να βρω κανέναν.

Πιστεύω ότι πολλά από τα προβλήματά μας, προέρχονται από το απλό γεγονός ότι τα εσωτερικά ρολόγια του σώματος μας έχουν εξελιχθεί για 25 ημέρες (αυτό έχει αποδειχθεί από τους ερευνητές του ύπνου), αλλά οι ήμερες της Γης είναι μόνο 24 ώρες. Αυτό δεν είναι ένα σύγχρονο πρόβλημα- οι ίδιοι παράγοντες μπορεί να βρεθούν σε όλη τη διαδρομή πίσω στην ιστορία της ανθρωπότητας στη Γη.

Το ίδιο το βιβλίο του είναι ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε σε μια πρόσφατη έρευνα που υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι ανώμαλο στο ανθρώπινο είδος. Πολλές κρυφές συνδέσεις στο DNA θα μπορούσε κάλλιστα να δείχνει ότι ειναι ένα είδος που είχε σχεδιαστεί ή προγραμματιστεί.

Η ανθρωπότητα υποτίθεται ότι είναι το πιο ανεπτυγμένο είδος στον πλανήτη, αλλά είναι εκπληκτικά ακατάλληλο, και δεν έχει τα εφόδια για το περιβάλλον της Γης: τον βλάπτει το φως του ήλιου, μια ισχυρή απέχθεια για φυσικές τροφές (ακατέργαστα) τρόφιμα, γελοία υψηλά ποσοστά χρόνιων ασθενειών, αντοχή στο κρύο! και πολλά άλλα. Πλέον υπάρχει μια κυρίαρχη αίσθηση σε πολλούς ανθρώπους οτι δεν ανήκουν εδώ ή ότι κάτι "δεν πάει καλά".

"Η θέση μου", λέει ο Σίλβερ " η ανθρωπότητα δεν εξελίχθηκε εδώ , αλλά εξελίχθηκε αλλού και μεταφέρθηκε στη Γη (ως Homo sapiens) μεταξύ 60.000 και 200.000 χρόνια πριν."

Η συζήτηση για την ανθρώπινη προέλευση είναι ευρέως διαδεδομένη και είναι μια συζήτηση που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια. Η Προσομοίωση, από υπερυπολογιστές στο Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Livermore στις ΗΠΑ διαπίστωσε ότι τα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία της ζωής, θα μπορούσαν να φτάσουν στην Γη απο κομήτες ή μετεωρίτες, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες και φεγγάρια ή ηλιακό σύστημα.

Φυσικά υπάρχουν τόσες αποδείξεις στην αρχαιότητα!πχ οτι μας δημιούργησαν οι
Anunnaki! αλλα και σημερα, Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!.Για αυτούς που έχουν μελετήσει τα αρχαία κείμενα όσα άφησαν ! η αυτά που γράφουν οι θρησκείες! ίσως βρουν την αλήθεια!

Επιμέλεια ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια