Ξενύχτησες και έχεις πρωινό ξύπνημα; 3 tips για να μην χασμουριέσαι όλη την ώρα

Τώρα το καλοκαίρι χάνουμε λίγο το πρόγραμμα με τις βραδινές μας εξόδους. Δεν είναι απαραίτητα να βρεθούμε σε κάποιο μπαράκι ή συναυλία για να μας βρει το ξημέρωμα καθώς και τα σουαρέ στο μπαλκόνι μίας φίλης ή φίλου «παίζουν» αρκετά.

Όσοι έχουμε μείνει ακόμη στην πόλη προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για να «ξεχάσουμε» πως πήζουμε στην κίνηση και πως το ηλιοβασίλεμα δε μας βρίσκει στην καλντέρα αγκαζέ με τον καλό μας.

Αν, λοιπόν, έτυχε να είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και γενικώς καθημερινή και να ξενυχτήσεις, δες τι πρέπει να κάνεις την επόμενη ημέρα το πρωί για να «ξυπνήσεις» μία και καλή. Το χασμουρητό δεν έχει θέση στο γραφείο!

Πλύνε το πρόσωπο σου με κρύο νερό: Παλιό το κόλπο θα μου πεις τώρα. Αλλά ναι, είπα να σου υπενθυμίσω πως πριν βάλεις make up και κρέμα ημέρας, πρέπει να ρίξεις μπόλικο κρύο νερό στο πρόσωπό σου. Δες το και σαν «πρωινό σοκ».

Βάλε λίγη μουσική όσο ετοιμάζεσαι: Λίγα ντεσιμπέλ το πρωί είναι ό,τι πρέπει για να ξυπνήσεις. Βάλε να παίζει το αγαπημένο σου cd ή ο ραδιοφωνικός σταθμός που προτιμάς και ξεκινά να τραγουδάς και να χορεύεις. Δες το και σαν συνέχεια της χθεσινής βραδιάς.

 Ο καφές θα έλειπε; : Εννοείται, πως χωρίς μία κούπα καφέ (σκέτο κατά προτίμηση) το μυαλό σου δε θα σταματήσει ούτε ένα λεπτό να σκέφτεται zzzzzz. Ξέρεις, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις…ΑΜΕΣΑ!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια