Συνωμοσίες σε διαστημική τροχιά: UFO σε νέα φωτογραφία από τον Κόκκινο Πλανήτη;

Θεωρίες συνωμοσίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας με αφορμή τον εντοπισμό ενός άγνωστου αντικειμένου στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη από το ρομποτικό όχημα Curiosity.

Είναι εξωγήινοι;Ή μήπως συντρίμμια των δορυφόρων της ΝASA, διερωτώνται οι χρήστες στα social media σχολιάζοντας τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Η φωτογραφία ελήφθη τον Μάρτιο από το ρομποτικό όχημα της NASA και αναρτήθηκε πρόσφατα στον ιστότοπο Reddit.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές των UFO έσπευσαν να εκφράσουν την πεποίθηση ότι, το μυστηριώδες μεταλλικό  αντικείμενο που απαθανάτισε  η κάμερα του ρομποτικού οχήματος στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη είναι δημιούργημα εξωγήινων.

Ο χρήστης Κάνιν Ενκάντο έγραψε στο Twitter: Αυτό είναι.Εξωγήινοι στον Άρη.
 
Ο χρήστης PM_MEMONEYYY έδωσε την δική του εκδοχή αναφέροντας ότι πράγματι υπάρχει κάτι ύποπτο: "Αλλά πώς να το πάρεις από εκεί;" διερωτάται.

Ο χρήστης Blue_eyed_sasquatch επιστράτευσε το χιούμορ του αφήνοντας να εννοηθεί ότι στον πλανήτη Άρη εθεάθη το όχημα ενός υπερήρωα...Μοιάζει με παλιό Batmobile.

Όμως ο Νάιτζελ Γουάτσον, συγγραφέας του Εγχειριδίου Διερεύνησης UFO, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του επισημαίνοντας πως, χρειαζόμαστε περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία προτού καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα Mail τόνισε: «Μπορεί να μοιάζει με διαστημόπλοιο, αλλά ως συνήθως ο φακός δεν εστιάζει στο αντικείμενο και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε αν αυτό το αντικείμενο είναι μικρό ή μεγάλο».

«Μια άλλη εξήγηση είναι ότι το αντικείμενο είναι ένα κομμάτι από συντρίμμια του ρομποτικού οχήματος Mars Rover», επεσήμανε.

Πριν από λίγες ημέρες, οι λάτρεις των UFO ισχυρίστηκαν ότι το ρομποτικό όχημα Curiosity  είχε καταγράψει εικόνες εξωγήινων οστών στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια