Ομολογία πράκτορα της MI5 λίγο πριν τον θάνατό του: «Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα»

Λίγο πριν πεθάνει ο πρώην πράκτορας της Mi5, John Hopkins υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της πριγκίπισσας με εντολή του παλατιού, μάλιστα!

Πριν λίγο καιρό πληροφορήθηκε από τους γιατρούς ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και ότι ο χρόνος που του απομένει στη ζωή είναι μόνο λίγες εβδομάδες. Ο λόγος για τον πράκτορα της Mi5, John Hopkins, ο οποίος από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα έκανε μια σειρά από εξομολογήσεις.
Μια από αυτές, αναφέρεται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον θάνατό της, ομολογώντας ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της.  Συγκεκριμένα, ο 80χρονος αποκάλυψε ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους. Τα θύματα ήταν συνήθως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές κλπ..
«Η Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα που μου ζητήθηκε να σκοτώσω. Ήταν ο μοναδικός στόχος που η εντολή ήρθε απευθείας από τη βασιλική οικογένεια. Η Νταϊάνα σχεδίαζε να χωρίσει τον Κάρολο και η βασιλική οικογένεια ήθελε τον θάνατό της πάση θυσία» είπε χαρακτηριστικά.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια