Νέος «Τειρεσίας» για την κινητή τηλεφωνία

Όλοι γνωρίζουμε τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ που έχουν φτιάξει οι τράπεζες, όπου οι μισοί σχεδόν Έλληνες, ιδιαίτερα λόγω της κρίσης, έχουν ακυρωθεί οικονομικά. Ε, λοιπόν τώρα δημιουργήθηκε, όπως πληροφορούμαστε, νέος παρόμοιος φορέας από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ.

Αυτός ο ιδιωτικός φορέας θα κάνει το ίδιο περίπου με τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, σε ότι αφορά τους πολίτες που λόγω αδυναμίας δεν μπορούν να εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας. Όποιος «μαυριστεί», θα πρέπει στη συνέχεια να παράσχει ενδεχομένως εγγύηση για να ξαναγίνει συνδρομητής και θα πρέπει ίσως να κάνει ειδική συμφωνία, σε ότι αφορά τις τιμές και τον τρόπο πληρωμής.

Τελικά, τα «ποντίκια» δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά. Θα τα ξετρυπώσουν όλα.

ΥΓ1. Αλήθεια γιατί δεν επιτρέπεται να γίνει μια παρόμοια εταιρία για τους κακοπληρωτές των ενοικίων, οι οποίοι φεσώνουν απλούς πολίτες που προσδοκούν να επιβιώσουν από ένα ενοίκιο; Εδώ έχουμε προστασία προσωπικών δεδομένων και δικαίως, αλλά για τις τράπεζες και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας γιατί δεν έχουμε;

ΥΓ2. Εννοείται πως τόσο ο ΤΕΡΕΣΙΑΣ, όσο και η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ και κάθε παρόμοιος φορέας που ακυρώνει Έλληνες πολίτες σε περίοδο κρίσης και δεν τους επιτρέπει να μετάσχουν ισότιμα στην ανοικοδόμηση της νέας Ελλάδας και στη μελλοντική οικονομική ζωή, θα πρέπει να καταργηθούν από μία πραγματικά δημοκρατική κυβέρνηση.

ΥΓ3. Προφανώς οι πιο πάνω φορείς έχουν λάβει αντίστοιχες άδειες από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όμως πρωταρχικά θα πρέπει να καταργηθούν αυτές οι διορισμένες νεοταξίτικες "ανεξάρτητες" αρχές που καταργούν τη δημοκρατία και την ελεύθερη βούληση του λαού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια