Πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης θα προσφέρει στις ΗΠΑ η YouTube

H YouTube, μέλος του ομίλου Alphabet της Google, ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα προσφέρει στην αμερικανική αγορά πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης που θα περιλαμβάνει τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα και δεκάδες καλωδιακά κανάλια.

Η υπηρεσία θα ονομάζεται YouTube TV και θα κοστίζει 35 δολάρια τον μήνα για έξι λογαριασμούς, ανακοίνωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Σούζαν Ουοτζίσκι σε συνέντευξη ποτ μεταδόθηκε με live streaming.

Οι συνδρομητές του πακέτου θα μπορούν να δουν περισσότερα από 40 τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του ESPN της Walt Disney, καθώς και πρωτότυπες σειρές του YouTube.

Το συνδρομητικό πακέτο θα ανταγωνίζεται υπηρεσίες, όπως η Sling TV (της Dish Network Corp), η DirecTV Now (της AT&T) και η PlayStation Vue (της Sony). Πρόκειται για υπηρεσίες σχεδιασμένες προκειμένου να προσελκύσουν τηλεθεατές που είτε εγκαταλείπουν εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, ή δεν είχαν τέτοιες συνδρομές.

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία από τις όλες τις συσκευές και θα μπορούν επίσης να αποθηκεύουν εκπομπές για να τις δουν αργότερα.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια