Επιστήμονας της DARPA αποκαλύπτει τις νέες μεθόδους ελέγχου του νου | Βίντεο

Το παρακάτω βίντεο περιλαμβάνει μια κεντρική ομιλία του Δρ Robert Duncan, σχετικά με το τις νέες μεθόδους ελέγχου του νου μας.
Δεν μιλάμε μόνο για πρόοδο στον μετανθρωπισμό, τη μοναδικότητα ή την τεχνητή νοημοσύνη.
Ο ίδιος μιλάει για το πώς θα ελέγχουν τα μυαλά όλων των ανθρώπων στον πλανήτη και την ανθρωπότητα θα εξελίσσεται από τεχνολογική άποψη … αν της αρέσει ή όχι.

Ο Duncan φανερά ντροπιασμένος που εργάστηκε για τα όπλα «Φωνή του Θεού» για το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (στο 13:00 μιλάει γι΄ αυτά και τρέμει η φωνή του), τα όπλα που μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους να νομίζουν ότι ακούνε φωνές στο κεφάλι τους, σε μια προσπάθεια να τους ελέγξουν. Λέει ότι τέτοια όπλα δοκιμάστηκαν παλιά κατά τη διάρκεια της “Καταιγίδας της Ερήμου” και ήταν αρκετά αποτελεσματικά στο να κάνουν τους ιρακινούς στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα χωρίς αντίσταση.

Ο Duncan αγγίζει επίσης θέματα όπως το Project Blue Beam, την απομακρυσμένη νευρωνική παρακολούθηση, την έξυπνη σκόνη (αυτή που πέφτει από τα αεροπλάνα και εισχωρεί στο σώμα μας) και την ηλεκτρονική τεχνολογία τηλεπάθειας που χρησιμοποιεί κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας. Και παρότι μιλάει σε “ουφολογικό” συνέδριο αφήνει υπονοούμενα για την εγκυρότητα πληροφοριών “εξωγήινης” ύπαρξης, μια θεωρία που έχει ως σκοπό την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.



Ωστόσο, η ομιλία του τελειώνει με μια ‘καθησυχαστική’ προσωπική άποψη, να μην τρομάζουμε με τον μετανθρωπισμό, να τον δεχτούμε γιατί ίσως αυτό μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο. Μάλιστα. Οι πληροφορίες δεν δίνονται φαίνεται δωρεάν…

Δείτε την ομιλία του, οι ερωτήσεις του κοινού επίσης πολύ ενδιαφέρουσες.



Θα μάθουμε άραγε ποτέ ποιες από αυτές τις τεχνικές ήδη εφαρμόζονται στην Ελλάδα που είναι “το πείραμα”…; Γιατί όλοι αναρωτιούνται πως και ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται με όλα αυτά που γίνονται…

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια