Η Υπουργός Ανεργίας

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά
Το αληθινό απεχθές πρόσωπό της απέναντι στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια επιδεικνύει 3 μήνες τώρα η πολλά υποσχόμενη και ακριβοπληρωμένη από τα λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων Υπουργό Εργασίας κ.Αχτσιόγλου.

Η ανικανότητα και αναλγησία της κ.Υπουργού και των υφισταμένων συνεργατών της στερεί από τους Έλληνες πολίτες που εργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών εδώ και 3 μήνες το ιερό δικαίωμα της αμειβόμενης εργασίας. Από τη δημιουργική ασάφεια περάσαμε  στη δημιουργική κωλυσιεργεία του Υπουργείου Εργασίας ή καλύτερα Ανεργίας. Επί  3 μήνες οι εταιρείες αδυνατούν παρά τη θέλησή τους να αμείψουν τους συνεργάτες τους για την εργασία που παρέχουν εξαιτίας της αδυναμίας κατανόησης της υπάρχουσας νομοθεσίας και την αναμονή διευκρινίσεων από το Υπουργείο που προίσταται η κ.Αχτσιόγλου.

Η πολλά υποσχόμενη νεαρή με τα φίλαθλα αισθήματα κ.Αχτσιόγλου, εκ της όμορφης Θεσσαλονίκης που ανέδειξε τόσους λαμπρούς πολιτικούς και επιχειρηματίες στο πρόσφατο παρελθόν, οφείλει κάποια στιγμή μετά την ηρωική διαπραγμάτευση για το μέλλον των παιδιών μας να ασχοληθεί και με τους γονείς τους που εργάζονται αλλά δεν αμείβονται εξαιτίας της αοριστολογίας της. Ασφαλώς το μοντέλο της συρτής διαπραγμάτευσης, που τόσο ωφέλησε τον τόπο τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τα χρόνια της διακυβέρνησης της Κυβέρνησης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, εφαρμόζεται και στο εσωτερικό τώρα πια για το ξεκαθάρισμα προφανώς των ανεπιθύμητων και ενοχλητικών εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση. Το σύνθημα του Υπουργείου και της Υπουργού Ανεργίας είναι σαφές: θα εξοντώσουμε τους ανεπιθύμητους με την τακτική της εξαθλίωσης, ενώ στο παρασκήνιο παριστάνουμε ότι διαπραγματευόμαστε το θέμα για το καλό των εργαζομένων και κυρίως των δημοσιογράφων. Εξάλλου ποιος θα τολμήσει να πάει απέναντι στην αριστερή νομενκλατούρα, όταν όλοι χρωστάνε παντού και είναι ευάλωτοι από Κράτος και παρακράτος.      

Παρακρατικές μέθοδοι που ενίοτε γίνονται και κυβερνητικές θυμίζοντας μας τον πατερούλη Στάλιν, που με τόσο έντεχνο τρόπο όπως θα αναλυθεί σε άλλο κείμενο για να μάθουν οι νεώτεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι, εξουδετέρωσε  και εξολόθρευσε εχθρούς και φίλους, τον ίδιο το λαό του, για να εξασφαλίσει την εξουσία του μέχρι το θάνατό του. Είναι πλέον ορατό ότι η επιβολή του παγκόσμιου οράματος του κομμουνιστικού παραδείσου στην Ελλάδα, με τη σύμπλευση δυστυχώς του επιχειρηματικού κόσμου που συνεχίζει να σιωπά, όπου οι εργαζόμενοι και οι πολίτες θα έχουν δικαιώματα ζωής και εργασίας μόνο εφόσον προσκυνούν το αυταρχικό καθεστώς, αποτελεί την κεντρική ιδεολογία της σημερινής Κυβέρνησης και της αξιότιμου κας Αχτσιόγλου που πασχίζει για την ανεργία των εργαζομένων. Η Υπουργός που πασχίζει με νύχια και με δόντια να κλείσει επιχειρήσεις, να καθυποτάξει εργαζομένους και να υλοποιήσει το όραμα του συσσιτίου και της αποχαύνωσης. Ένα σχέδιο με σκοτεινούς εμπνευστές αποτυχημένο εξ ορισμού.  

Επάξιος ο τίτλος της Υπουργού Ανεργίας στην κα Αχτσιόγλου.

Επάξιος και ο τίτλος του ευνουχισμένου λαού στην πατρίδα μας.

Ας ευχηθούμε να κάνει μόνο σύντομα ξαστεριά...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια