Θανάσιμη απειλή και προειδοποίηση: «Έλληνες να φοβάστε τουρκική προβοκάτσια – Δεκάδες πράκτορες της ΜΙΤ εντός ελληνικού εδάφους σας ετοιμάζουν φονικό πλήγμα»

Για κατακόρυφη αύξηση των Τούρκων πρακτόρων που δρουν στην Ελλάδα, οι οποίοι προετοιμάζουν μεθοδικά τη φονική επίθεση εντός ελληνικού εδάφους αποκαλύπτει ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της αγγλόφωνης εφημερίδας Zaman, Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ, σε συνέντευξή του.

«Έχω πληροφορίες για το γενικό πλαίσιο των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες εστιάζουν σε δύο σημεία και προέρχονται από δύο διαφορετικές αξιόπιστες πηγές που έχω.

Πρώτον, αύξησαν τον αριθμό των Τούρκων πρακτόρων τους εντός της Ελλάδας και, δεύτερον, υπάρχει εντατικοποιημένος σχεδιασμός στα κεντρικά των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ) σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Αυτά τα δύο σημεία με ανησυχούν ιδιαιτέρως».

Ο ίδιος σημειώνει πως «σε ορισμένες χώρες έχουν εκδιώξει ιμάμηδες και η Γερμανία διεξάγει έρευνα για συνεργασία ιμάμηδων με τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες για παράνομο φακέλωμα και κατασκοπεία,. Ελέγχουν περίπου 150.000 ιμάμηδες. Είναι μια τεράστια επιχείρηση και αυτοί στέλνουν ιμάμηδες στο εξωτερικό. Ουσιαστικά λειτουργούν ως πράκτορες της τουρκικής κυβέρνησης».



Γι αυτό το λόγο οι Γερμανοί σε σχέση τόσο με την Τουρκία όσο και με το Ισλάμ και τη ΜΙΤ, παίρνουν μέτρα.

Γυμνάσιο στη δυτική πόλη Wuppertal της Γερμανίας έχει απαγορεύσει σε όλους τους μουσουλμάνους μαθητές  (οι πιο πολλοί Τούρκοι) να ασκούν τα θρησκευτικά καθήκοντα τους εντός του σχολικού κτιρίου προκαλώντας μια έντονη συζήτηση στα social media.

Ο διευθυντής του σχολείου Γιοχάνες Ράου ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς του ολοήμερου γυμνασίου πριν μερικές ημέρες να δώσουν  «φιλική προειδοποίηση» σε μαθητές που συλλαμβάνονται να προσεύχονται εντός του κτιρίου.

Όλα αυτά αναφέρει επίσημο έγγραφο που διέρρευσε κυκλοφόρησε στα social media και αποκαλύφθηκε, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι Τούρκοι Ιμάμηδες αλλά και άλλοι στην Γερμανία, αναφέρει ξένο ΜΜΕ.

Η διεύθυνση του σχολείου ανακοίνωσε σε αυστηρότατο τόνο ότι το «τελετουργικό πλύσιμο» στις τουαλέτες του σχολείου και οι δημόσιες προσευχές μουσουλμάνων μαθητών δεν επιτρέπονται στο κτίριο του σχολείου.

Προέτρεψε επίσης τους Γερμανούς εκπαιδευτικούς  να αναφέρουν τα ονόματα των μαθητών  που δεν τηρούν τους κανόνες.

Η  απαγόρευση  συνάντησε όπως ήταν αναμενόμενο τις  ευρύτατες επικρίσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κυρίως βέβαια από μουσουλμάνους τουρκικής καταγωγής, αλλά υποστηρίζεται σθεναρά  από το ακροδεξιό κόμμα της εναλλακτικής λύσης της χώρας για τη Γερμανία, ο AFD.

Σε ανακοίνωση της η τοπική οργάνωση του γερμανικού εθνικιστικού κόμματος Wuppertal AFD υποστήριξε ότι  η κίνηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις αποτυχημένες πολιτικές μετανάστευσης των προηγούμενων κομμάτων…και ειδικά του «αχτύπητου διδύμου» Μέρκελ-Σόιμπλε .

Η Γερμανία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη και η μεγάλη πλειοψηφία των τεσσάρων εκατομμυρίων μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα  είναι πολύ καλά οργανωμένη .

Ενώ η ελευθερία της θρησκείας είναι εγγυημένη σύμφωνα με το σύνταγμα της Γερμανίας, αρκετές δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν υποστηρίζουν την χρήση  περιοριστικών μέτρων στο ισλάμ, εφόσον h  άσκηση θρησκευτικών καθηκόντων υπονομεύει  την ομαλή λειτουργία οποιουδήποτε σχολείου.

Απόδειξη αποτελεί η ανεξέλεγκτη δράση του Ερντογάν και του AKP στην Γερμανία από την οποία προκλήθηκε μεγάλος σάλος .

Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, το τελευταίο διάστημα έχουν διατυπωθεί  κατηγορίες ότι τα τουρκικά προξενεία στη Γερμανία προτρέπουν δασκάλους, γονείς και μαθητές τουρκικής καταγωγής να κατασκοπεύουν «εχθρούς» του Ερντογάν.

To μακρύ χέρι του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φθάνει μέχρι τα γερμανικά σχολεία, κάτι που τώρα  εξετάζουν ενδελεχώς  οι αρχές  ασφαλείας του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Τα τουρκικά προξενεία στη Γερμανία φέρονται να έχουν διοργανώσει «ενημερωτικές εκδηλώσεις» που αφορούν δασκάλους, γονείς και παιδιά τουρκικής καταγωγής και στόχος είναι να παρακολουθούν και να καταδίδουν επικριτές του Προέδρου Ερντογάν με φωτογραφίες και βίντεο από το μάθημα.

Όλο αυτό το «εκρηκτικό» σκηνικό καλείται να το διαχειριστεί η γερμανική κοινωνία η οποία έχει διαπαιδαγωγηθεί με άλλες αρχές , με αποτέλεσμα να έχουμε ραγδαία άνοδο του εθνικισμού και του ναζισμού.

Η μελλοντική αντίδραση των γηγενών Γερμανών πολιτών σε όλο αυτό το πρόβλημα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν μέσα στην ίδια την χώρα τους , θα επιφέρει πολύ άσχημες εξελίξεις και ενδεχομένως και «βίαιες συγκρούσεις» με τους μουσουλμάνους που ζουν στην χώρα.

Η Ευρώπη η ίδια αντιμετωπίζει ήδη μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα ενσωμάτωσης τους, διότι οι ίδιοι αρνούνται να εγκλιματιστούν στις κοινωνίες που ζουν.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ήδη και η ελληνική κοινωνία , αν και σε μικρότερο βαθμό με όλους αυτούς τους δυστυχισμένους κατά άλλα πρόσφυγες και μετανάστες , οι οποίοι όμως θέλουν να επιβάλουν στην περιοχή που ευρίσκονται τα θρησκευτικά τους πιστεύω.

Σύντομα σύμφωνα με ξένα ινστιτούτα το πρόβλημα θα είναι μαζικό και θα ξεφεύγει από τα στενά εθνικά όρια.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια