Καθ' οδόν τα πρώτα builds του Windows 10 Redstone 3 Update

Η επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος σύντομα θα αρχίσει να διατίθεται στους Windows Insiders


Η Microsoft πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει και μια δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση για τα Windows 10 μέσα στο 2017, που όπως όλα δείχνουν δεν είναι άλλη από το Redstone 3 Update.

Αν και η εταιρεία κρατά μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης της ενημέρωσης, αλλά και τα νέα features που αυτή θα περιλαμβάνει, τα πρώτα builds της εν λόγω έκδοσης των Windows 10 ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.

Διαβάστε επίσης: Σημαντικές βελτιώσεις ασφαλείας στο Windows 10 Creators Update
Φαίνεται ότι η Microsoft έχει ήδη κάνει compile το build 15141 του λειτουργικού συστήματος, που αποτελεί ουσιαστικά μια πρώιμη εκδοχή του Redstone 3 Update. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι οι πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις της πλατφόρμας να αρχίσουν να διατίθενται στους Windows Insiders.

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, το Redstone 3 θα φέρει αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον των Windows, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή την έκδοση να δούμε και συμβατότητα με επεξεργαστές ARM, αλλά και τεχνολογία που θα προσαρμόζει το GUI ανάλογα με τον τύπο συσκευής στην οποία τρέχει το λειτουργικό.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια