WRC, Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Αλλαγή σκηνικού με επικεφαλής τον Ogier!

Οι ελπίδες του Neuville και της Hyundai για νίκη στο Μόντε εξανεμίστηκαν την πέμπτη, με τον Ogier να περνά πλέον επικεφαλής με διαφορά ασφαλείας και τον team-mate του Tanak να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.

O Bέλγος οδηγός των Κορεατών βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης και με αρκετά δευτερόλεπτα διαφορά, δίνοντας ελπίδες στη Hyundai για πολλά ωραία πράγματα. Όμως, στην δέκατη τρίτη ειδική διαδρομή του αγώνα, η πίσω αριστερά ανάρτηση έσπασε και όλα τελείωσαν εκεί.

Ο Γάλλος τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, με μόλις τέσσερις ημέρες δοκιμών στο νέο του αυτοκίνητο, βρίσκεται πλέον μπροστά. Aν μείνει εκεί, θα είναι η τέταρτη νίκη του στο ράλλυ του Μόντε Κάρλο (και μάλιστα συνεχόμενη) για το θεσμό του WRC, ενώ έχει και άλλη μία το 2009, όταν ο αγώνας ήταν στο IRC.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε πλέον ο συνάδελφός του στην ομάδα Tanak, ενώ το προσωρινό βάθρο των νικητών συμπληρώνει ο Latvala με το Toyota Yaris WRC. Tα δύο ελληνικά πληρώματα που μετέχουν στον αγώνα βρίσκονται στην 32η (Σερδερίδης-Μiclotte, Citroen DS3) και 44η θέση (Δριβάκος-Μπαντέ, Honda Civic Type R).





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια