Τι κρύβουν τα ζευγάρια που υπερπροβάλλουν τη σχέση τους στο Facebook

Η τάση ορισμένων ζευγαριών να κάνουν υπερβολικές αναρτήσεις, με selfie και σχόλια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «κρύβει» την ανασφάλεια που νιώθουν για τη σχέση τους, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί.

Σύμφωνα με τη Nikki Goldstein, σεξολόγο και ειδική επί των σχέσεων από την Αυστραλία, τα ζευγάρια που κάνουν τις περισσότερες αναρτήσεις, είναι αυτά που ζητούν την επιβεβαίωση για τη σχέση τους από άλλους ανθρώπους.
«Τα like και τα σχόλια μπορεί να έχουν μεγάλη αξία για κάποιον που πραγματικά παλεύει σε μία σχέση και ο οποίος ανεβαίνει ψυχολογικά από όσα οι άλλοι σχολιάζουν» ανέφερε η  Goldstein στη Daily Mail.
Σημείωσε, δε, ότι τα ζευγάρια που τραβούν φωτογραφίες ο ένας τον άλλον και αμέσως τις αναρτούν στο Instagram, συχνά χάνουν τις πραγματικά ουσιαστικές στιγμές που θα έπρεπε να ζουν με τους συντρόφους τους.
«Βλέπεις ανθρώπους να εστιάζουν τόσο πολύ στο να βγάζουν ‘relfie’ και να βάλουν το σωστό φίλτρο και τα ενδεδειγμένα hashtags, που χάνουν τελικά τη στιγμή», δήλωσε και ταυτόχρονα άφησε να εννοηθεί ότι τα ζευγάρια που ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους, σχολιάζοντας «ο άνδρας μου» ή «το κορίτσι μου», υποκρύπτουν σημάδια κτητικότητας.

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια