Προς καθαίρεση από την προεδρία των ΗΠΑ, ο Ν.Τραμπ, και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Μ.Φλυν

Φώτο-ντοκουμέντο με Β.Πούτιν!


Toυ Βασίλη Καπούλα

Προς καθαίρεση οδεύει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, ακόμη δεν ανέλαβε τα καθήκοντα του! Σύμφωνα με πληροφορίες ανώτατοι κύκλοι στις ΗΠΑ προωθούν σενάριο καθαίρεσης και τοποθέτησης του αντιπροέδρου Μάικ Πένς στη θέση του Ν.Τραμπ!

Πριν λίγο στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, τέθηκε -και επίσημα- ο σύμβουλος εθνικής Ασφαλείας του Ν.Τραμπ, Michael Flynn, γνωστός για τις φιλότουρκες απόψεις του τις οποίες έχουμε αναφέρει!

Συγκεκριμένα όλες οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν κινητοποιηθεί και ερευνούν τις επικοινωνίες μεταξύ του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ και Ρώσων αξιωματούχων!

FBI, CIA, NSA, Υπουργείο Δικαιοσύνης και Υπουργείο Οικονομικών, ερευνούν τις επικοινωνίες του Flynn, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πότε  ξεκίνησε η έρευνα αν έχει τελειώσει και ποια τα αποτελέσματα της!

Ερευνούν ακόμη τις οικονομικές δοσοληψίες του Μ.Φλυν!

Σκοπός της έρευνας είναι να ανακαλυφθεί η φύση των επαφών του Flynn με Ρώσους αξιωματούχους και το «βαθμό συμμόρφωσης»  με τον νόμο!

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί στα τηλεφωνήματα που έκανε ο Flynn  στον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, Sergey Kislyak, στις 29 Δεκεμβρίου 2016 όταν ο τελευταίος προσκάλεσε τον Flynn να συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Συρία στην Astana.

Δείτε εδώ στην μεγάλη αποκάλυψη του pentapostagma.gr , τον Μ.Φλυν, στην Μόσχα, δεξιά του προέδρου Β.Πούτιν. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο είναι η πιο τιμητική θέση! Και αυτό πραγματικά έχει εξοργίσει τις ΗΠΑ!


Το χρονικό αυτό σημείο ερευνάται γιατί τότε ο Μ.Ομπάμα απέλασε 35 Ρώσους διπλωμάτες και επέβαλε κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Οι κλήσεις συνιστούν παραβίαση της πράξης Logan Act του 1799 η οποία απαγορεύει σε πολίτες των ΗΠΑ να προσπαθούν να επηρεάσουν μια ξένη κυβέρνηση που βρίσκεται σε διαμάχη με τις ΗΠΑ.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν υποκλέψει αρκετές επικοινωνίες και οικονομικές συναλλαγές από αρκετούς βοηθούς του Ν.Τραμπ όπως Paul Manafort, Carter Page, Roger Stone.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Flynn είναι το πρώτο άτομο που συνδέεται με τον Λευκό Οίκο επί Ν.Τραμπ και είναι άμεσα εμπλεκόμενος στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γίνεται κατανοητό ότι μετά τον ΥΠΕΞ, Rex Tillerson, στο στόχαστρο μπαίνει και ο Flynn για τις σχέσεις του με τη Ρωσία.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες για την «ρωσική επιρροή» στις Αμερικανικές εκλογές.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια