Το αμερικανικό μυστικό υπερόπλο που θα «παραλύει» ολόκληρες πόλεις χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος!

Φόβοι για μια ολική σύγκρουση μεταξύ των τριών υπερδυνάμεων του κόσμου


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών 
(Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ)

Ένα τρομακτικό νέο σούπερ-όπλο  αναπτύσσεται από τον αμερικανικό στρατό, το οποίο θα διαθέτει την δυνατότητα να οδηγεί στο χάος  μια ολόκληρη πόλη, χωρίς να αφήνει πίσω του κανένα  φυσικό ίχνος.

Πρόκειται για  πυραύλους οι οποίοι θα διαθέτουν σύστημα  ηλεκτρομαγνητικού   παλμού , το οποίο  θα απενεργοποιεί  αποτελεσματικά τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές και συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών καθιστώντας τα εντελώς άχρηστα.

Το όπλο αυτό καταστρέφει μεν ζωτικές επικοινωνίες  και αμυντικά συστήματα καθιστώντας στρατούς ολόκληρους « τυφλούς» ,  αλλά δεν θα προκαλεί  πραγματικά οποιαδήποτε ορατή σωματική βλάβη.

Οι Αμερικανοί έχουν εξετάσει τρόπους για το πώς ακριβώς αυτό το  καταστροφικό  μέσο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον «πόλεων του εχθρού».

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τέτοιου τύπου συστήματα προορίζονται για την εξουδετέρωση των «εχθρικών»  βιομηχανικών και αστικών υποδομών  αλλά και των επικοινωνιών του αντιπάλου.

Έκθεση του στρατού των ΗΠΑ αναφέρει ότι : «[Το όπλο] παρέχει μια εναλλακτική λύση για  επιθέσεις  για την εξουδετέρωση της υποκείμενης  βιομηχανικής και αστικής υποδομής, αλλά και των  επικοινωνιών ενός αντιπάλου χωρίς την καταστροφή του υλικού που σχετίζεται με αυτά τα συστήματα.

«Οι πρόοδοι στον τομέα των συστημάτων  μικροηλεκτρονικής  βασίζεται σε  τεχνολογίες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  για να καταστεί δυνατή η εφαρμογή των μη κινητικών επιθέσεων στον κυβερνοχώρο,  μέσω  ηλεκτρομαγνητικών συστημάτων  ή συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου (EW) χωρίς την χρήση πυρομαχικών».

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης έχει πυροδοτήσει φόβους για μια ολική  σύγκρουση μεταξύ των τριών υπερδυνάμεων στον κόσμο, ειδικά μετά την αποστολή αμερικανικών δυνάμεων σε Πολωνία και στις χώρες της Βαλτικής.

Πριν από λίγες μόλις μέρες, η αμερικανική πολεμική βιομηχανία παρουσίασε επίσης τα σχέδια για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας όπλα  σε πολεμικά πλοία.

Οι φονικές μηχανές της επόμενης γενιάς περιλαμβάνουν  τα πάντα, από όπλα  λέιζερ έως  πυροβόλα  railgun, τα οποία είναι ικανά  να εξαπολύσουν βλήματα με  7.300 μίλια την ώρα.

Ο στρατός των ΗΠΑ  επίσης φέρεται να αναπτύσσει ένα σύστημα το οποίο  κυριολεκτικά θα ελέγχει τον καιρό, δημιουργώντας χιονοθύελλες και καταιγίδες, οι οποίες  θα «χτυπάνε» απροσδόκητα  τους «εχθρούς στον πόλεμο».

Υπάρχει επίσης και ακόμη νέο όπλο που  αναπτύχθηκε εδώ και 20 χρόνια και κατέχεται από τις ΗΠΑ. Πρόκειται για την  ηλεκτρομαγνητική βόμβα (E–Bomb), η οποία  θεωρείται  ως το  «κυρίαρχο όπλο των επόμενων πολέμων».

Η  ηλεκτρομαγνητική βόμβα είναι απλή στην κατασκευή της και ίσως αποτελέσει και το ιδανικό όπλο των τρομοκρατών οι οποίοι θα μπορούν να προκαλέσουν αυτό που αναφέρουν πολλοί ειδικοί ως «ηλεκτρομαγνητικό Περλ Χάρμπορ».

Ένας μελλοντικός πόλεμος των ΗΠΑ με την Κίνα ή τη Ρωσία θα είναι «εξαιρετικά βίαιος και γρήγορος» και θα προκαλέσει βία σε κλίμακα που δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία 70 χρόνια.


Η τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοματοποιημένα οπλικά συστήματα θα επιταχύνουν την όποια μελλοντική σύγκρουση, η οποία θα έχει πολλά εκατομμύρια θύματα , προκαλώντας μια  απότομη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/579520/emp-electromagnetic-pulse-artillery-shell-us-military-army-super-weapon-russia-world-war-3




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια