Σεντούκι αποδεικνύει ότι οι Ναζί είχαν επαφή με εξωγήινους;

Οι θεωρίες συνομωσίας δεν σταματούν ποτέ, όσο υπάρχει το διαδίκτυο. Και αυτό γιατί ο κόσμος τις λατρεύει.
Αυτή τη φορά αφορμή για να ξεκινήσει μια νέα ιστορία με ναζί και εξωγήινους, είναι ένα σεντούκι που βρέθηκε στη μακρινή Δημοκρατία της Αντιγκέα, το ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, αναφέρει πως δεν είναι ξεκάθαρο το τι είναι και από πού προέρχεται το σεντούκι και το περιεχόμενό του.
Ωστόσο, οι συνωμοσιολόγοι δίνουν την απάντηση.
Το παλιό μπαούλο, όπως γράφει η βρετανική Metro, έχει πάνω του ναζιστικά σύμβολα καθώς και κάποια -περίεργα-κρανία ζώων. Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι: είναι απλά κρανία γήινου όντος ή απόδειξη ότι οι ναζί είχαν σχέση και επικοινωνία με εξωγήινα όντα;


Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες καθώς και βίντεο, ενώ σε διάφορα site (συνομωσιολογικού τύπου) υπάρχουν ακόμα και αναλύσεις. Και όλες καταλήγουν στο ότι αυτή είναι η απόδειξη ότι η Άρια Φυλή του Αδόλφου Χίτλερ είχε συναντήσει UFO.


Η βαλίτσα έχει πάνω της το logo της οργάνωσης Ahnenerbe (Εταιρία Κληρονομιάς των Προπατόρων), η οποία άνηκε διοικητικά στην Ες-Ες.



Ο τοπικός ιστορικός Ίγκορ Ογκάι (Igor Ogay) ωστόσο, αναφέρει πως οι έρευνες δεν είναι ακόμα σε θέση να επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο. Και είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν την επίσημη απάντηση.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια