Φόβος και τρόμος οι «Πτεροδάκτυλοι» του Πούτιν! Ποιο είναι το νέο όπλο της Ρωσίας | Βίντεο

Ένα νέο όπλο αποκτούν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις το οποίο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες δυνάμεων απέναντι στον εχθρό.

Πρόκειται για νέα αναγνωριστικά drone τα οποία θα τοποθετηθούν στα ρωσικά τανκ τα οποία θα μπορούν να παραμένουν στον αέρα για πάντα. Οι συσκευές που ονομάζονται «Πτεροδάκτυλοι» αυξάνουν τις δυνατότητες των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων σε μια περίοδο που η Ρωσία αναπτύσσει στρατό στα σύνορα με τη Δύση. Αυτό συμβαίνει γιατί με την βοήθειά του θα αυξηθεί η  η απόσταση αναγνώριση στόχων.  Εκτιμάται ότι τα τανκ που θα φέρουν αυτή την τεχνολογία θα μπορούν να γνωρίζουν τι γίνεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων.  Ακόμη οι συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με νυκτερινή όραση και ραντάρ. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τους Ρώσους ως απάντηση στις στρατιωτικές ασκήσεις που κάνει η Ουκρανία με τη Ρωσία να έχει θέσει τις δυνάμεις της σε συναγερμό και να έχει αναπτύξει πλοία στη Μαύρη Θάλασσα.

Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία έχει κάνει σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά την πολεμική τεχνολογία σε τέτοιο βαθμό που να προκαλεί προβληματισμό. Για παράδειγμα μυστικό έγγραφο του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται λεπτομερώς στην T-14 Armata τανκ της Ρωσίας το οποίο σύμφωνα με την έκθεση είναι ανίκητο. Ακόμη οι συντάκτες της έκθεσης αναφέρουν ότι θεωρούν απίθανο να δημιουργηθεί ένα όπλο που θα μπορούσε να θεωρηθεί ισάξιό του μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια