Ηπατίτιδα στα σχολεία και ιογενής προπαγάνδα

Όποιος δεν θέλει να μετατραπεί η Ελλάδα σε Χαλιφάτο είναι φασίστας. Όποιος δεν θέλει να αλλοιωθεί η πολιτισμική φυσιογνωμία της χώρας είναι ακροδεξιός. Όποιος δεν θέλει να κολλήσουν τα παιδιά του ηπατίτιδα στο σχολείο από ανεμβολίαστα παιδιά μεταναστών, προσφύγων, λαθρομεταναστών είναι νεοναζί.

Όποιος φρίττει με την ιδέα πως μπορεί να επιβληθεί ο ισλαμικός νόμος στην περιοχή του είναι... αναχρονιστής!

Αυτά τα εξωφρενικά κοντεύουν να γίνουν πιστευτά από πολλούς για έναν λόγο: επαναλαμβάνονται διαρκώς από διάφορους, τάχα σημαίνοντες για το χρεοκοπημένο κράτος και τη σεσηπυία και όζουσα «ελίτ» της παρακμής.

Η πραγματικότητα, επειδή είναι πεισματάρα, αρέσκεται να διαψεύδει τους προαναφερθέντες με τρόπο απόλυτο. Μια από τις διαψεύσεις των ανοησιών που εκτόξευαν οι νεοταξικοί ψιττακοί έλαβε χώρα στη Φιλιππιάδα. Όπως ανακοινώθηκε από τις Αρχές, εκεί ανεστάλη η φοίτηση στα σχολεία για τα παιδιά των προσφύγων, αφού επιβεβαιώθηκε ότι τρία παιδιά έχουν προσβληθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Α. Η αναστολή της φοίτησης αυτών των παιδιών στα σχολεία της περιοχής θα ισχύσει μέχρι να εμβολιαστούν.

Σε όλη την επικράτεια υπήρξαν περιπτώσεις γονέων που αντέδρασαν έντονα στο ενδεχόμενο της φοίτησης παιδιών προσφύγων στα σχολεία που πηγαίνουν τα δικά τους παιδιά - κυρίως για λόγους προστασίας των παιδιών από μεταδοτικές ασθένειες. Σε αυτές τις αντιδράσεις, οι απλοί πολίτες βρήκαν απέναντί τους σφοδρούς πολέμιους σχεδόν όλους όσοι επηρεάζουν τη ζωή τους: πολιτικοί, δημοσιογράφοι, «διανοούμενοι», καλλιτέχνες, επικεφαλής ΜΚΟ και άλλοι πολλοί ξεσηκώθηκαν εναντίον των ανησυχούντων γονέων και τους προσήψαν την κατηγορία του «ακροδεξιού, εθνικιστή, φανατικού χριστιανού» κ.ά., καλώντας μάλιστα και σε δυναμικές κινητοποιήσεις!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, δημιουργούσαν ιδεολογικά άλλοθι για την άσκηση βίας εναντίον των ανθρώπων που διαπράττουν το έγκλημα να θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Την ίδια στιγμή που επιδίωκαν να γεμίσουν με ανεμβολίαστα προσφυγόπουλα τα σχολεία όπου φοιτούν τα παιδιά των λαϊκών ανθρώπων, εκείνοι μεριμνούσαν να μην έλθει ούτε ένα στα ακριβά ιδιωτικά σχολεία που φοιτούν τα δικά τους παιδιά...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια