Υλικά συνταγής
- 1 κιλό αρνίσιο ψαχνό κρέας, κομμένο σε κύβους
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο ψιλοκομμένο ή άλλο καρύκευμα της αρεσκείας σας
- 150 ml στραγγιστό γιαούρτι
- 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 2 κουταλιές της σούπας δυόσμος ψιλοκομμένο
Εκτέλεση συνταγής
Περνάτε σε ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια τα κομμάτια του κρέατος. Αλατοπιπερώνετε τα σουβλάκια. Αναμιγνύετε 5 κουταλιές της σούπας λάδι με το δεντρολίβανο και αλείφετε με το μείγμα αυτό τα σουβλάκια. Τα ψήνετε στην ψηστιέρα ή το γκειλ για 10’-12’ γυρίζοντάς τα συχνά για να ψηθούν ομοιόμορφα.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα αναμειγνύοντας το γιαούρτι με το σκόρδο, το υπόλοιπο λάδι και το δυόσμο. Σερβίρετε τα σουβλάκια με τη σάλτσα.
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
0 Σχόλια