Πίσω απ' όλα ο Σόρος! Οργάνωση του υποκινεί τις διαδηλώσεις κατά του Τράμπ | Βίντεο

Ακόμα να κατακαθίσει ο κονιορτός που σηκώθηκε μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις λαμβάνουν χώρα σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ με τους διαδηλωτές να δηλώνουν αντίθετοι με το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου που έφερε στην προεδρία των Ντόναλντ Τράμπ.

Οι διαδηλωτές πιστεύουν ότι η εκλογή του εκκεντρικού επιχειρηματία είναι προϊόν νοθείας και δεν δέχονται το εκλογικό σύστημα, με πολλούς βέβαια να τους χαρακτηρίζουν για μεροληπτική συμπεριφορά, αφού αν έβγαινε η Κλίντον δεν θα λέγανε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον χρήστη του you tube Steeper33, πίσω από τις διαδηλώσεις εναντίον του Τράμπ κρύβεται ο περιβόητος κερδοσκόπος Τζώρτζ Σόρος.

Στο βίντεο που ανέβασε στο βίντεο, πιστεύει ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αμερική θυμίζει τις διαμαρτυρίες που ο Σόρος έχει ενορχηστρώσει σε όλο τον κόσμο στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον έλεγχο του συνόλου των παγκοσμίων οικονομιών. Παρόμοιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία, καθώς και στην Μέση Ανατολή, με τις Αραβικές Ανοίξεις.

Οι περισσότερες οργανώσεις που διαμαρτύρονται σκιαγραφούνται ως υποστηρικτές μειονοτικών ομάδων όπως των ομοφυλοφίλων, φεμινιστριών κτλ, με κάποιες από αυτές να τις υποστηρίζει η MoveOn.org, οργάνωση που χρηματοδοτεί ο Σόρος μέσω του ιδρύματος Open Society και μάλιστα με δωρεά ύψους 1,46 εκατ. δολαρίων.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια