Η μεγαλύτερη υπερσελήνη και τα σενάρια της «Δευτέρας Παρουσίας» του Ιησού

Το φαινόμενο της υπερσελήνης που μας έρχεται σε μερικές μέρες έχει πυροδοτήσει νέα «αποκαλυπτικά» σενάρια περί του το τέλους του κόσμου.

Στις 14 Νοεμβρίου θα είμαστε μάρτυρες στη μεγαλύτερη υπερσελήνη των τελευταίων 70 ετών. Ειδικά έχει να παρουσιαστεί τέτοια από το 1948.

Και, όπως έχει γίνει συνήθεια σε κάτι τέτοια φαινόμενα, πάλι κάποιοι συνωμοσιολόγοι νομίζουν ότι το γεγονός μπορεί να είναι πιθανός προάγγελος καταστροφής.

Σημειώνουν ότι το 1948 ήταν η χρονιά που το Ισραήλ έγινε κράτος και, ως εκ τούτου, ίσως το 2016 θα είναι ένα ακόμη έτος ορόσημο στην θρησκευτική ιστορία.

Επίσης μιλάνε και για την πρόσφατη αποκάλυψη του νεκροκράβατου του Ιησού που ήρθε στο φως από ερευνητές του Εθνικού Μετσοβίου Πανεπιστημίου, το οποίο θεωρούν ως ένα άλλο σημάδι για την πολυαναμενόμενη Δευτέρα Παρουσία που θα μπορούσε να συμβεί σύντομα.

Τώρα άμα δεν γίνει κάτι μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου, το τέλος του κόσμου θα έρθει τον Δεκέμβριο, όταν πάλι μια υπερσελήνη θα εμφανιστεί.

Με το φαινόμενο του Δεκεμβρίου θα είναι και ο τρίτος συνεχόμενος μήνας που θα έχει μια υπερσελήνη, γεγονός που βοηθάει τους συνομωσιολόγους που ψάχνουν για ενδείξεις επικείμενης αποκάλυψης.



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια