Γιγάντιος σκελετός ανακαλύφθηκε στην Βουλγαρία | Βίντεο

Μια ομάδα αρχαιολόγων έχει ανακαλύψει σκελετικά υπολείμματα ενός γίγαντα στη βουλγαρική πόλη Βάρνα


Η Βάρνα βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας και είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο. Η περιοχή έχει πλούσιο πολιτισμό και ιστορία από το 5000 π.Χ..

Ο παλαιότερος θησαυρός χρυσού στον κόσμο βρέθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στη Νεκρόπολη της Βάρνα και χρονολογείται ότι θάφτηκε πάνω από 6.500 χρόνια πριν. Τον 7ο αιώνα π.Χ., οι Έλληνες ίδρυσαν μια θέση εμπορικών συναλλαγών που ονομάζεται Οδησσός εκεί που σήμερα βρίσκεται η Βάρνα.

Προς το τέλος του δεύτερου αιώνα μ.Χ., η Οδησσός έγινε Ρωμαϊκή και μετονομάστηκε Odessus. Ο γιγάντιος σκελετός βρέθηκε κοντά στα ερείπια του αρχαίου τείχους της πόλης Odessus, και εκτιμάται ότι έζησε και πέθανε κατά τη διάρκεια του 5ου αι. Μ.Χ.



Η Αγία Γραφή μιλάει για την ύπαρξη Γιγάντων στην αρχαιότητα, αλλά σήμερα μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτή την πραγματικότητα μέσα από τα απολιθωμένα ίχνη τους, αρχαία έργα ζωγραφικής ή γλυπτά στα οποία εμφανίζονται.

Έχουμε, επίσης, τις παλιές ιστορίες που μιλούν για τεράστιους σκελετούς που βρέθηκαν, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες εικόνες των γιγαντιαίων σκελετών είναι αληθινές και ποιες ψεύτικες, καθώς υπάρχουν άτομα που εξαρτώνται από οργανισμούς ή εταιρείες που ελέγχονται από την απόκρυφη ελίτ, η οποία ελέγχει τις πληροφορίες που έρχονται στο φως.












Πηγή: © Αποκάλυψη (Με πληροφορίες από Nibiru Group)


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια