Τέλη κυκλοφορίας 2017: Ανοίγει τις «πύλες» του το taxisnet

Παρά τις δεκάδες διαρροές για μειώσεις σε πολλές κατηγορίες Ι.Χ., οι αλλαγές έμειναν στα χαρτιά κι έτσι οι περισσότεροι θα δουν στο taxisnet, όταν ανοίξει η σχετική εφαρμογή, το ποσό που πλήρωσαν και πέρυσι.

Όλα δείχνουν ότι η σχετική εφαρμογή θα ανοίξει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο υπάρχουν και σενάρια που μιλούν για καθυστέρηση ως την ερχόμενη Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου, όπου και θα μάθουμε μια και καλή πόσα θα πληρώσουμε.

Σε κάθε περίπτωση και φέτος δεν πρόκειται να μειωθεί το ποσό του 1,1 δισ. ευρώ που υπολογίζει το κράτος, αν και δεν φαίνεται ότι υπάρχει καμία μέριμνα για την ανάσχεση του κύματος κατάθεσης πινακίδων λόγω των υψηλών τελών για τα παλιά και χαμηλής αξίας αυτοκίνητα.

Για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για τα μεγάλα κυβισμού (πάνω 2.000 κυβικά) αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν πριν από το 2.000.

Οι υποσχέσεις ότι θα υπάρξει γενναία μείωση και μάλιστα σε ποσοστά ως και 40% πήγαν… περίπατο. Μάλιστα, κάποιοι αναρωτιούνται μήπως υπάρξουν αλλαγές σε κατηγορίες όπως των αυτοκινήτων με εκπομπές κάτω από τα 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια