WRC, Ράλλυ Μ. Βρετανίας 2η Ημέρα - Πίεσε ο Tanak, κρατάει την διαφορά ο Ogier | Βίντεο

Ο Sebastien Ogier κατάφερε να κρατήσει την διαφορά του από τον δεύτερο Ott Tanak, ενώ ο Thierry Neuville πήρε ανάσα από τον Hayden Paddon.

Στην τέταρτη θέση, χωρίς να απειλεί ή να απειλείται, βρίσκεται ο Kris Meeke, με τον Dani Sordo να είναι πίσω του. Μάχη έχουμε για την 7η θέση, με τον Jari-Matti Latvala να έχει μαζέψει την διαφορά από τον Mads Ostberg, με την δεκάδα να κλείνουν οι Stephane Lefebvre και Eric Camilli.


Αναλυτικότερα:

SS12:

O Ott Tanak συνέχισε να πιέζει και κέρδισε την 12η ειδική διαδρομή, με τον Sebastien Ogier να είναι δεύτερος, 2.9 δευτερόλεπτα πίσω, με τον Thierry Neuville να ακολουθεί άλλα 3 δέκατα πίσω. Οι Jari-Matti Latvala και Hayden Paddon ακολούθησαν, με τον Kris Meeke να σημειώνει τον 6ο χρόνο. Οι Dani Sordo και Mads Ostberg ακολούθησαν, με την μεταξύ τους διαφορά να είναι μόλις 1 δέκατο, με την δεκάδα να κλείνουν οι Andreas Mikkelsen και Eric Camilli.

SS13:

Με το πόδι στο γκάζι συνέχισε ο Ott Tanak μειώνοντας άλλα 2.8 δευτερόλεπτα την διαφορά του από τον Sebastien Ogier, που σημείωσε τον δεύτερο χρόνο. Τον 3ο και 4ο χρόνο σημείωσαν οι Thierry Neuville και Jari-Matti Latvala με μόλις 1 δέκατο να τους χωρίζει. Την πέμπτη θέση μοιράστηκαν οι Hayden Paddon και Andreas Mikkelsen αφού σημείωσαν τον ίδιο χρόνο, με τον Kris Meeke να ακολουθεί. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dani Sordo, Mads Ostberg και Eric Camilli.

SS14:

Άλλη μία ειδική κέρδισε ο Ott Tanak, αφήνοντας δεύτερο τον Thierry Neuville και τρίτο τον Sebastien Ogier, με την διαφορά του Βέλγου με τον Γάλλο να είναι 1 δέκατο. Τα Polo R WRC των Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen ακολούθησαν, με τα i20 WRC των Hayden Paddon και Dani Sordo να είναι πίσω τους. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Kris Meeke, Eric Camilli και Mads Ostberg.

SS15:

Ο Sebastien Ogier αντεπιτέθηκε και κέρδισε τον χαμένο χρόνο από τον Ott Tanak. Τον δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Hayden Paddon, με τους Jari-Matti Latvala και Thierry Neuville να ακολουθούν. Μόλις τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Ott Tanak αφήνοντας πίσω του του Andreas Mikkelsen και Kris Meeke. Την δεκάδα έκλεισαν οι Mads Ostberg, Dani Sordo και Eric Camilli.

SS16:

Ταχύτερος στην μικρή ειδική του 1,8 χιλιομέτρων ήταν ο Andreas Mikkelsen, με τους Sebastien Ogier και Hayden Paddon να τον ακολουθούν. Τα άλλα δύο Hyundai των Thierry Neuville και Dani Sordo ακολούθησαν, με τους Kris Meeke και Ott Tanak να παίρνουν την 6η και 7η θέση. Οι Mads Ostberg, Jari-Matti Latvala και Stephane Lefebvre συμπλήρωσαν την δεκάδα.

Αναλυτικά η κατάταξη:
ΘέσηΟδηγόςΣυνοδηγόςΔιαφορά
1S. OgierJ. Ingrassia2:43:25.3
2O. TanakR. Molder+33,8
3T. NeuvilleN. Gilsoul+1:00,7
4H. PaddonJ. Kennard+12,6
5K. MeekeP. Nagle+42,4
6D. SordoM. Marti+1:06,5
7M. OstbergO. Floene+39,0
8J.M LatvalaM. Anttila+7,2
9S. LefebvreG. De Turckheim+2:30,5
10E. CamilliB. Veillas+42,9



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια