Τι θα κάνει τώρα ο κ. Τσίπρας;

Νίκη και πάλι των καναλαρχών σε βάρος της κυβέρνησης Τσίπρα όπως και επί κυβέρνησης Καραμανλή. Η κυβέρνηση Τσίπρα και με την απόφαση της Δικαιοσύνης πλέον, παραβίασε το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση που, με βάση την απόφαση του ΣτΕ, παραβίασε το Σύνταγμα της χώρας; Θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη των αντισυνταγματικών της ενεργειών και θα παραιτηθεί, όπως λογικά πρέπει να κάνει ή θα σφυρίξει αδιάφορα;

Και κυρίως να δούμε τον κ. Τσίπρα, που διατυμπάνιζε ότι παίρνει τα λεφτά από τους πλούσιους για να τα δώσει στους φτωχούς, τι θα κάνει τώρα που του επιβάλουν να τα πάρει πίσω από τους φτωχούς για να τα επιστρέψει στους πλούσιους;;;

Ας πρόσεχε όμως ο κ. Τσίπρας. Δεν πήρε μαθήματα όταν και κάποιος άλλος στο παρελθόν μίλησε για "νταβατζήδες" και εξαφανίστηκε κακήν κακώς. Αυτά παθαίνει όποιος νομίζει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με την ολιγαρχία μόνος του, χωρίς την στήριξη του λαού.

Ο μόνος πολιτικά ορθός δρόμος που απομένει τώρα στον κ. Τσίπρα, είναι η προσφυγή στο λαό, ώστε να κάνει εκείνο που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κάνει. Έξοδο.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια