Θα μεταβεί στην Τουρκία ο Β.Πούτιν – Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο «τσάρος» της Ρωσίας αναμένεται να μεταβεί στη χώρα στις 11 Οκτωβρίου κατά την πρώτη του επίσκεψη μετά το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικράτησε τους περασμένους μήνες.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sabah ο πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Τουρκίας (TOBB), Ριφάτ Χισαρτζικλίογλου, δήλωσε πως ο Πούτιν ενδέχεται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία τον Οκτώβριο, ενώ το δημοσίευμα επισημαίνει πως επιτροπή Τούρκων επιχειρηματιών είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον τον υφυπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης στη Μόσχα.

Ο Χισαρτζικλίογλου υποστήριξε ότι ο Πούτιν αναμένεται να εστιάσει στο ζήτημα του Turkish Stream και την αποκατάσταση των δεσμών μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας μέσω της άρσης κάποιων κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε Τούρκους επιχειρηματίες.


Την επικείμενη επίσκεψη επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, ο οποίος δήλωσε: «Θα κάνουμε τις απαραίτητες ανακοινώσεις όταν όλες οι προετοιμασίες ολοκληρωθούν».

Αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας.

Αν αυτά που ακούγονται από ρωσικούς κύκλους επαληθευτούν τότε το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ θα επιχειρήσουν ανατροπή του Ρ.Τ.Ερντογάν και γρήγορα….


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια