Νέα εργαλεία στο Microsoft Office 365

Η Microsoft προσφέρει αρκετά ενδιαφέροντα νέα εργαλεία στο Office 365, προκειμένου να βοηθήσει την παραγωγικότητα των χρηστών του.

Τα νέα στοιχεία είναι διαθέσιμα στα Word, Outlook και PowerPoint και δίνουν ακόμα πιο πολλές δυνατότητες στους συνδρομητές του Office 365. Αναλυτικότερα και σύμφωνα τόσο με το επίσημο blog της Microsoft, όσο και με τα όσα αναφέρει το Digital Trends, το Word αποκτά το Researcher, το οποίο επιτρέπει την άμεση αναζήτηση πληροφοριών μέσα από ένα έγγραφο.

Η αναζήτηση θα μπορεί να γίνεται χωρίς να είναι ανάγκη κάποιος να ανοίγει έναν browser. To εργαλείο Editor βασίζεται στο machine learning και βελτιώνεται με τη χρήση. Αναλαμβάνει να εντοπίσει τα εκφραστικά λάθη σε ένα κείμενο και να προτείνει διορθώσεις για αυτά.

Στο Outlook του Office 365 υπάρχει το εργαλείο Focused Inbox, το οποίο βάζει σε μια ειδική καρτέλα εκείνα τα emails που θέλουν προσοχή καθώς είναι τα πιο σημαντικά. Το σύστημα μαθαίνει από το ποια emails ανοίγετε πιο συχνά. Το εργαλείο @mentions χρησιμοποιεί το γνωστό σύμβολο @ για να γίνει πιο εύκολη η επιλογή του παραλήπτη.

Τέλος, το PowerPoint του Office 365 αποκτά το εργαλείο Zoom, το οποίο επιτρέπει την επεξεργασία της οποιαδήποτε διαφάνειας μίας παρουσίασης, όποια στιγμή το επιθυμεί κάποιος, προκειμένου να αλλάζει ολόκληρη η παρουσίαση, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια