Πάπας Φανάρι και Λευκή Αδελφότητα εναντίον Πούτιν

Η κόντρα Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με αφορμή την Πανορθόδοξη φουντώνει.


Οι ορθόδοξες εκκλησίες που δεν δέχονται την επιβολή της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας, με «μπροστάρη» την Μόσχα, αντιτίθενται σθεναρά κατά της πρωτοβουλίας Φραγκίσκου-Βαρθολομαίου, οι οποίοι αναθεματίζουν μάλιστα ως αιρετικούς όσους αρνούνται την είσοδο του χριστιανισμού στον Οικουμενισμό της ένωσης των θρησκειών υπό την ηγεσία του Αντίχριστου.

Όπως αναφέρει ρωσική ενημερωτική ιστοσελίδα, το Πατριαρχείο της Μόσχας σκέφτεται να δημιουργήσει νέο κέντρο ορθοδοξίας, μακριά από το Φανάρι, το οποίο δείχνει να έχει συμπλεύσει με τις πολιτικές της Νέας Τάξης. Ένα νέο ορθόδοξο Βατικανό, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η Μαύρη Αδελφότητα, η οποία στηρίζει τον Πρόεδρο Πούτιν χωρίς να τον ελέγχει πλήρως, θα ήθελε η επιρροή της ρωσικής εκκλησίας να επεκταθεί σε όλες τις ορθόδοξες χώρες και φυσικά στα Βαλκάνια κόντρα στην νεοποχίτικη στροφή που κάνει το Φανάρι.

Ως νέο κέντρο της «παραδοσιακής» ορθοδοξίας συζητιέται η περιοχή της Κριμαίας, για την οποία έχει ξεσπάσει τεράστια διαμάχη από την εποχή που επέστρεψε στην Ρωσία.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια